Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Aerolinky vyhodily letušku poté, co ji přítel na palubě požádal o ruku

Autor: msj - 
17. září 2018
18:28

Členka posádky, která pracovala pro východočínské aerolinky, obdržela minulý týden výpověď poté, co ji v květnu na palubě její přítel požádal o ruku. Podle společnosti tak ohrozila bezpečnost pasažérů na palubě.

Čínská média 10. září informovala o případu nejmenované ženy, které jeden mail ukončil celou kariéru letušky. Podle Asia One ji totiž 30 minut po vzletu její přítel požádal o ruku. Poté, co řekla „ano“, se pár objal a celá paluba letadla jim tleskala.

Žena pak prostřednictvím médií poděkovala všem svědkům a dodala, že opravdu nečekala, že ji přítel požádá o ruku zrovna na palubě letu.

Nyní ale přišla o práci, protože si východočínské aerolinky usmyslely, že ohrozila bezpečnost pasažérů. Ve výpovědi stálo, že romantické chování ženy mezi cestujícími vyvolalo zmatek a vřavu a její chování označily za nezodpovědné.

Na sociálních médiích zpráva vyvolala velký rozruch a změť různých reakcí čínských občanů. Někteří říkají, že to, že žena dostala padáka, bylo naprosto nehumánní. Druzí zase argumentují tím, že by si svoje soukromé aférky mohla nechat na dobu, kdy není v práci.

 

Actimel ( 17. září 2018 20:18 )

Proč zase není diskuze k Babišovi a sirotkům??!! Páni politici zase hrají na strunky soucitu! Andreji, nenech se uchlácholit a zlomit!! Nechceme tady náctileté "sirotky", které už dávno nejsou dětmi!!! S tím běžte někam jinam!

ivoadler ( 17. září 2018 18:43 )

Souhlas! Z události, která by měla mít ryze intimní charakter, se stává tyátr pro veřejnost. Číňani si berou vzor od vyspělejších národů (Evropa, USA...). Žádá se na veřejnosti, co nejteatrálněji - kytice, pokleknutí a pokud možno za přítomnosti kamer.

illyria ( 17. září 2018 18:41 )

V asijských zemí to tak prostě chodí... Nedávno dostal výpověď chlápek za to, že si za dva roky došel 40x (+- přesné číslo si nepamatuji) na proti do stánku pro žvanec... Dohromady "probendil" něco přes hodinu za dva roky... Jiný kraj - jiný mrav...

Zobrazit celou diskusi