Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpověď exmanželky Romana Abramoviče: 11 let po rozvodu se rozhodla promluvit!

Autor: msj - 
13. září 2018
05:20

Roman Abramovič je v současné době 13. nejbohatším mužem Ruska. Mimo svou holdingovou společnost vlastní i anglický fotbalový klub Chelsea. Magazín Forbes jeho majetek v roce 2013 odhadl na 10,3 miliardy dolarů (asi 225 miliard korun). Žije si v naprostém luxusu, ale „sdílet s ním manželské lože“ asi nebude žádný med. Ruskému magazínu Tatler o tom něco pověděla jeho první manželka Irina (51).

Bývalá letuška Irina se v rozhovoru pro ruský časopis Tatler svěřila, že 11 let od rozvodu stále cestuje po světě v soukromém tryskáči. Zároveň si také nenechá sáhnout na soukromý život a dokonce se o ni stará ochranka. Nyní je ovšem hluboce věřící.

Pár se rozvedl v roce 2007 a detaily celého procesu jsou dodnes přísně střeženým tajemstvím. Ani jeden o tom druhém na veřejnosti neřekl kousek špatného slova. Tatler dokonce o jejich rozvodu řekl, že „jestli existuje dobrý rozvod, tak je to určitě tenhle“.

Irinu už nějaký čas novináři uháněli, ale až teď svolila k poskytnutí rozhovoru. Nestojí ale o to, aby byla dále označována za exmanželku majitele Chelsea, a trvá na tom, že její osobní život není teď o nic méně rušný. Soustředí se ovšem spíš na výchovu dětí, které jsou hlavním důvodem, proč se snaží s Romanem udržet dobré vztahy.

Během jejich manželství se Roman oprostil od života samotářského byznysmena v posovětském Rusku. Na západě se pak stal slavným díky koupi londýnského klubu Chelsea. Společný život Romana a Iriny byl médii označován za „život v pozlacené kleci“. Jejich domov byl totiž pod nepřetržitým dohledem ochranky, která byla složená z bývalých členů anglických a ruských rozvědek.

Nemyslím si, že by můj život byl až tak tajný. Možná nás nikdy nikdo neviděl na veřejném místě spolu, ale my jsme se často vídali v kostele, na výstavě nebo v muzeích a divadlech,“ sdělila Irina.

Je mi mnohem milejší trávit čas s lidmi, kteří jsou mé duši mnohem bližší. Prožívat s nimi životní události, být šťastná, postěžovat si jim, poprosit o jejich požehnání,“ pokračovala.

Prozradila, že se v životě inspirovala příběhy bývalé vězeňkyně gulagu Jevgenije Ginzburgové. „Nevypráví jen o tom, jak je všechno špatné. Naopak, je to o tom, že dobré věci dělají lidé silné víry a pevné vůle,“ zakončila rozhovor Irina.  

 

vosavopruz ( 14. září 2018 00:16 )

tady už nepomůže ani nadržený špenát

dajanca ( 13. září 2018 21:20 )

Vzhledem k tomu, koho byla ženou, si to ani dovolit nemohla. Taky by mohla někde spadnout, měla by dopravní nehodu apod. A určitě dostala pěkně vysoké odstupné a alimenty na její žití. Soukromý tryskáč jen tak někdo nemá.

slecnadashwoodova ( 13. září 2018 17:49 )

a co vlastne povedala? inak to jak sa nanho diva na tej spolocnej fotke, to teda neni dobry pohlad

adeso ( 13. září 2018 17:00 )

tahle paní aspoň nikdy!!! nepomlouvala svého ex jako naše bílá cikánka, co ***í i to, co jí Pleky řekl

amej ( 13. září 2018 11:18 )

Zobrazit celou diskusi