Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Luxusní romský pohřeb za 3 miliony se zvrhl: Smuteční hosté se porvali!

Autor: msj - 
23. srpna 2018
05:02

Na honosném pohřbu slavného britského vozky Mika Connorse (†32) si smuteční hosté nedokázali odpustit menší šarvátku. Dva muži se do sebe pustili a vzduchem krom facek lítaly i drahé brýle a nadávky. Naštěstí celý pohřeb monitorovala policie a na místě byla během pár vteřin.

Slavný vozka Mike Connors zemřel při dopravní nehodě, při které jeho koňský povoz smetlo auto. Příbuzní mu vystrojili honosný pohřeb za neuvěřitelné tři miliony korun. Nechyběl ani kůň v životní velikosti vyrobený z květin.

Na místo se dostavily stovky truchlících. Pohřeb se konal v hospodě The Edmund Tynley v Leatherheadu v Anglii. Emoce, stejně jako slzy, tekly proudem a neznámo proč, někomu asi ujely i nervy.

Dva muži si totiž kolem půl desáté v noci začali ostře vyměňovat názory. Celý spor měl údajně trvat jen deset minut. Několik dětí se při pohledu na muže rozplakalo a na zemi byly vidět i rozbité brýle.

Policisté později celou akci rozpustili, nebo zahnali přítomné do hospody, aby mohli v doprovodu alkoholu vzdát hold vozkovi Mikovi.