Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejtěžší rozhodnutí rodičů: Musí určit, které z dvojčat ZEMŘE!

Autor: vk - 
26. srpna 2018
17:21

Na první pohled vypadají desetiměsíční dvojčata jako spokojená miminka. Opak je ale pravdou. Chlapci jsou vážně nemocní a jejich rodiče mají peníze pouze na léčbu jednoho z nich. Před sebou tak mají nejtěžší rozhodnutí: rozhodnout se, který ze synů zemře!

Je to podobná situace jako v psychologickém románu Sophiina volba od amerického prozaika Williama Styrona (†81). V něm se musí matka při příchodu do vyhlazovacího tábora rozhodnout, které její dítě s ní zůstane v Osvětimi a které odvezou na smrt do lágru pro likvidaci vězňů.

A stejně nelehké rozhodnutí čeká i rodiče čínských chlapců. Oba trpí vzácným imunitním onemocněním zvaným CGD, neboli chronická granulomatózní choroba. Jejich léčba by vyšla na téměř 3,3 milionu korun, tolik ale zoufalí rodiče nemají... Jedinou jejich nadějí je charita, která se teď snaží vybrat peníze na záchranu obou brášků.

Video: Dvouletá dvojčata věrně přehrávají scény z filmu Frozen

Video  Dvouletá dvojčata věrně přehrávají scény z filmu Frozen  - Youtube/Jordan Twins
Video se připravuje ...

bafy81 ( 27. srpna 2018 00:24 )

Jezis to je ale kravina

hejpockej ( 26. srpna 2018 20:08 )

a tohle je priklad toho proc geneticky nevhodny rodice by nemeli mit deti... kazdy zodpovedny rodic by si mel uvazit, zda ma geny dost zdrave na to, aby mohl mit zdrave deti... nejvetsi sobci jsou lidi nad 50, co si porizujou s jejich staryma defektivnima genama deti, viz pan Svoboda, kteremu pak zemrela holcicka na rakovinu...

y1xcvbnm ( 26. srpna 2018 18:43 )

to je zase nějaká kachna!! V ćíně kde je nemožné běžné nechají umřít dítě v nemocnici, nevěřte všemu nebo sbírejte víčka a pijte předražené minerálky, kdyby každý kde se zapojuje do sbírání víšek , kilo za 1,30kč , poslal těch 15 Kč co vypije té nezdravé přeslazené vody na účet tak kdyby poslali všichni tak je 150 milionů okamžitě !!!! 150 000 000 Kč !!!!

Zobrazit celou diskusi