Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pomozte mi oživit mámu, prosil souseda syn zavražděné Marie a Aleše

Autor: uá - 
20. srpna 2018
18:08

K závěru se chýlí soud v případu vraždy manželů Aleše (+63) a Marie (+46) S. v zahrádkářské kolonii u Střížovic na Ústecku. Podle obžaloby je zabil Miroslav B. (+55), který po činu spáchal sebevraždu. Před soudem proto stojí jen jeho komplic Jaroslav T. (54), který mu pomáhal oběti svazovat.

Včera měla vypovídat družka obžalovaného, která ale svědčit odmítla. Sdílnější byl soused zavražděných manželů, u kterého jejich syn hledal pomoc.

Byla ještě tma, vzbudil nás zvonek. Zvonil syn paní Marušky s tím, že byli přepadeni. Ptal se, jestli bych k nim šel a pomohl oživovat,“ řekl.

Dodal, že v domě pak vystřídal starší z dcer, která se už pokoušela dávat mamince srdeční masáž.

Pokračoval jsem až do příchodu záchranářů,“ uvedl soused. Ženě už ale nebylo pomoci, zemřela na vážná poranění hlavy. Mrtvý byl i její manžel, kterého vrah také zbil a pak uškrtil.

Důvodem brutálního přepadení bylo vymožení osmi milionů korun, které otec rodiny Aleš S. údajně dlužil. Rozsudek by mohl padnout dnes.

Video: Michal (†40) se zastřelil před policisty! Obklíčili ho, protože je podezřelý z vraždy expřítelkyně (†40)

tarrica ( 20. srpna 2018 23:12 )

Nic nemůže ospravedlnit vraždu , ten údajně ,,přihlížející,, by měl dostat doživotí. Nevěřím ani slovo z jeho keců. Zajisté je to pracovitý a netrestaný člověk, který pomáhá ,kde může a miluje své bližní atd. Snad to tentokrát soudy nepodělají a odmění jej pořádnou pálkou.

PavelSki ( 20. srpna 2018 19:04 )

Proč opakovaně poškozujete památku zavražděných? Důvodem bylo loupežné přepadení. Těch 8 mil byla historka pro kumpána, aby mu pomohl. Ani s přidaným slovem "údajně" stále opakovaný důvod v novinách neobstojí.

Zobrazit celou diskusi