Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Katka si vyslechla zdrcující verdikt lékařů: Řekli, kolik času jí zbývá

Autor: msj - 
21. srpna 2018
05:22

Kateřina Bradáčová (41) se svěřila se svým zdravotním stavem. Její vyhlídky nejsou dobré. Kvůli prodělaným žloutenkám v minulosti a cirhóze jater jí doktoři řekli, kolik času jí zbývá. Stihne napravit svoje vztahy s dcerou Terezkou, nebo se dokonce zbavit závislosti na drogách?

Katka se objevila v živém rozhovoru pro eXtra.cz. Právě tam se mimo jiné rozpovídala i o svém zdravotním stavu. Nevypadá to s ní dobře.

Během svého života Katka údajně prodělala všechny typy žloutenky včetně hepatitidy C. Příčinou nákazy bylo nitrožilní podávání drog. Od doktorů se nedávno dozvěděla, že je také kousek od cirhózy jater. Krom této zprávy si také vyslechla zdrcující zprávu. Její nynější zdravotní stav totiž napovídá tomu, že Katka do pěti let zemře.

V poslední době s přítelem „bydlí“ na pražské Invalidovně ve stanovém městečku. Její přítel žije ve stanu a ona přebývá v kanálu pod stanem. Její malá dcerka Terezka (9) nyní žije s Katčinou maminkou, která se o ni stará. Svou matku vídá jen zřídka a pochopitelně jejich vztahy nejsou dobré.

Narkomanka nyní podstupuje metadonovou léčbu, ze které již byla v minulosti vyloučena, protože jí lékaři v moči nalezli stopové stopy pervitinu, jak sama v rozhovoru uvádí.

Jedinou nadějí pro ni je její přítel Jiří, který je sice pořád na drogách, ale snaží se dostat od sociálky možnost bydlení na ubytovně a postupem času plánuje sebe i Katku dostat na odvykačku.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

miroslava13 ( 21. září 2018 10:37 )

léčba je vyhazování peněz. Oni se nechtěj vyléčit. na nemocné děti sbíráme víčka a tady se vyhazují peníze oknem.

inocenta ( 21. září 2018 09:26 )

ty přeci nikdy nikomu nepo ůžeš, tak proč to vůbec čteš? Někomu se pomoci nedá, respektive nějaká šance je vždy, ale hned na začátku.

tomestve ( 26. srpna 2018 18:14 )

Smrt nepřeji nikomu,ale to co stáka a stojí "léčba"narkomanů,by stačila na ostatní nemocné děti a dospělé na několik let.Přijde mně nespravedlivé,že na normální nemocné se pořádají sbírky a feťáci opakovaně zneužívají zdravotnictví.

tomestve ( 26. srpna 2018 18:10 )

Každý svého života strůjce,nechápu,proč teď brečí a čeká soucit a možná i finance.Jestli na léčbu nebo fet - toť otázka.

spania ( 22. srpna 2018 12:58 )

Tady je vůbec div,že ta holka ještě žije.Sleduju její život už několik let a dostala tolik možností,tolik lidí se jí snažilo pomoct,ale ona to po čase vždycky vzdala.Kde je nějaká její vůle k životu?Není,protože drogy už jí zcela ovládly mozek.Podívejte se na ni jak vypadá,měla by být varováním pro všechny,kdo chtějí drogy jenom zkusit.A přitom na začátku to byla docela pohledná holka...

Zobrazit celou diskusi