Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dívka (6) si tajně objednala panenky za 7 tisíc korun. Jak se zachovala poté, vás dojme

Autor: shp - 
19. srpna 2018
22:14

Poťouchlý výraz, úsměv od ucha k uchu a ruce založené kolem těla. Pohled na teprve šestiletou Kaitlin ze Salt Lake City v Utahu jasně naznačuje, že holčička má za lubem něco šibalského. A skutečně měla.

Maminka se zděsila, když viděla kurýra, který přivezl mnoho krabic. Sice souhlasila s tím, že dcerce půjčí kreditní kartu, aby si na webu Amazon mohla koupit panenku Barbie, ale rozhodně ne k takovému nákupnímu šílenství.

S hrůzou pak zjistila, že si Kaitlin koupila v přepočtu za sedm tisíc korun panenky, další hračky a deskové hry. O podfuku malé nezbednice informovala na Twitteru její sestřenice. Příspěvek sdílelo přes 26 tisíc lidí a virtuálně obletěl doslova celý svět.

Má drsňácká sestřenice si objednala hračky v hodnotě 7 tisíc, aniž by o tom teta a strýček věděli. Tato fotka zachycuje, jak se o tom všichni dozvěděli,“ napsala na sociální síti. Příběh malé Kaitlin však tímto nekončí.

Dívenka se totiž nakonec rozhodla, že si hračky nenechá pro sebe. „Kaitlin se rozhodla, že všechny hračky věnuje dětské nemocnici, kde strávila týden jako děťátko. Chce udělat radost těm, kterým není dobře,“ informovala sestřenice na Twitteru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

donlabuznik ( 31. října 2018 18:43 )

Je hezké takto dětem dělat radost, ale myslím, že to jde i za pár korun. Já jsem třeba našemu malému synovi koupil na https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-pro-kluky/dumel-discovery-robot-richard malého robota, který stál jen pár stovek, ale hrát si sním dokáže klidně i celé hodiny.

syrucek ( 20. srpna 2018 06:08 )

Chudák tvoje malá. Naštěstí ta holčina, která ještě nemůže znát hodnotu peněz, nemá tak debilni rodiče. V jejím případě si totiž může za ten kup matka sama.

majojo ( 20. srpna 2018 04:40 )

Nějak ty průbojný nevychovaný americký hajzlíky nemusím...

AliceNovakova3 ( 20. srpna 2018 00:21 )

A vždyť to je kachna. To by přivezli zboží a zrovna by ji někdo nenápadně fotil jak se tváří ? A ona by byla tak hodná že by je věnovala aniž by někoho rušilo kolik to stálo? Prostě strojený příběh a doják.

papik ( 19. srpna 2018 23:36 )

Maminka je asi hodně bohatá, že nepožádala o storno. U nás by malá dostala výprask, zaracha na půl roku a kurýr žádost o vrácení zboží a zrušení objednávky.

Zobrazit celou diskusi