Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvouletý chlapeček vykouří 40 cigaret denně. Kupují mu je rodiče!

Autor: msj - 
15. srpna 2018
19:07

Rodiče způsobili indonéskému chlapečkovi závislost na nikotinu. 40 cigaret denně, které mu kupují, mu nedělá problém vykouřit. Kolik že mu je? Malý kuřák se narodil teprve před dvěma lety!

Rapi Ananda Pamungkas má za sebou teprve dva a půl roku života a jeho závislost na cigaretách je už silnější než u leckterého dospělého kuřáka. Ke svému nejnižšímu pudu přišel sbíráním nedopalků před stánkem své matky v Sukabumi v Indonésii.

Jeho rodiče si mysleli, že je to vtipné. Protože každé batole s cigaretou u pusy je přece jedna velká radost. Legrace ale přestala ve chvíli, když se rodiče snažili své dítě cigaret zbavit. Při takové situace se malý Rap, jak se mu na ulici říká, dostává do stavu, kdy je nesmírně vzteklý a mlátí kolem sebe.

Je zvyklý kouřit, když pije kávu nebo jí dortík,“ řekla jeho matka Maryati (35). „Kouří každý den už asi dva měsíce. Pokud mu nedáme cigaretu, je naprosto nepříčetný. Nespí a pořád jen pláče. Je to drahé, protože mu je musíme kupovat. Kouří celé dny,“ lituje se.

Podle otce není možné říct mu ne. „Já sice kouřím, ale ne tak často. Kouřím jen v práci. Když kouří můj chlapeček, rád si k tomu dává mocaccino.

Káva asi také není vhodným doplňkem stravy batolete, ale držme se kouření. Pár se svěřil, že svého syna chce dostat k doktorovi, který by mu se zlozvykem měl pomoct. Indonésie má jedno z největších procent kouřící populace – konkrétně tedy mezi mladými.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

andorea ( 15. srpna 2018 20:25 )

Kafe, cigárko...a panáka mu budou dávat až od tří let? Co to je, aby si dvouletý smrad vymrčoval cigarety? Začít ho odvykat a to hned! Mimochodem, ten kluk má na té levé fotce dost nedětský výraz.

sidneyfoster ( 15. srpna 2018 19:58 )

Jak bych mohl žít bez Blesku ? Co tady se člověk dozví to mu neřekne ani Česká televize. Už jste slyšeli že hovno samo lezlo ?

pepen ( 15. srpna 2018 19:54 )

Neandrtálci...jak může dvouletý dítě vykouřit 40 cigaret denně.Dostal by tak přes ***,že by zapomněl co chce a musel by se léčit!!!!

y1xcvbnm ( 15. srpna 2018 19:41 )

no, to je krása a už má i odbarvené vlasy, matka jde asi s dobou.

Zobrazit celou diskusi