Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Bohatou paničku obral mladý milenec o 22 milionů: Odkopla mě kvůli mladšímu, tvrdí zajíček

Autor: DH - 
31. července 2018
20:00

Tři roky po rozvodu se znovu zamilovala. Christiane (66) prožila intenzivní románek s mladíkem z Rumunska. Pod různými záminkami z ní vyloudil bezmála 22 milionů. Když jí účty vysál, opustil ji a zklamané seniorce zbyly jen oči pro pláč. Okradená žena se k případu rozhodla vyjádřit. Její zajíček však tvrdí, že všechno bylo jinak.

„Byla jsem naivní blázen, pouze zblázněná do svého mladšího milence,“ stěžuje si Christiane Shellerdová (66). Její bývalý přítel Cristian z Rumunska po tom, co z ní vymámil obrovskou sumu, okamžitě odcestoval do své domoviny ve východní Evropě a přítelkyni přestal odpovídat.

„Já jsem stále zamilovaný. To ona mě odkopla! A to dokonce kvůli ještě mladšímu,“ tvrdí naopak Cristian, který nyní čelí žalobě u soudu ve Velké Británii.

Kdo říká pravdu? To by mohl poodhalit pohled na to, jak celý jejich 18měsíční románek probíhal.

„Bylo to v roce 2016, obědvala jsem v luxusní restauraci, když jsem ho (Cristiana) uviděla před výlohou,“ popisuje Christiane. „Šla jsem ven a požádala ho o zapálení cigarety, vyměnili jsme si čísla a pak jsem odešla. Ozval se mi ale až v září, kdy jsme se začali pravidelně vídat,“ dodává.

Brzy však idylku vystřídaly první žádosti o peníze. Nejprve dovolená na exotickém Mauriciu, poté nákup luxusního porsche a 160 tisíc liber na záchranu údajně nemocného otce, který měl mít rakovinu jater.

„Začalo to tím, že jsem mu půjčila 700 liber na nájem, nikdy jsem však nevěděla, kde bydlí. To mi později musel zjistit až soukromý detektiv,“ tvrdí Christiane. „Pak si začal stěžovat, že jeho BMW bude brzy muset na opravu a že ta bude velmi drahá, nabídla jsem mu tedy, že mu auto koupím. Limit měl 20 tisíc liber, a tak si pořídil luxusní Porsche Panamera z druhé ruky, nikdy jsem však neviděla žádné potvrzení o koupi,“ popisuje poškozená.

Za dalších pár týdnů pak Cristiana zasáhla údajně další rána. Nemocný otec měl mít rakovinu jater. Najednou se však našel dárce. „Zeptala jsem se ho, kolik to bude celé stát a nakonec mu dala 160 tisíc liber. Teď vím, že lhal, ale pochopte, myslela jsem si, že je můj přítel a věřila mu.“

Christiane je nyní k celému příběhu velmi skeptická a dnes už tuší, že ji její expřítel viděl jen jako jakousi otevřenou peněženku, ze které mohl čerpat.

„Byla to naprostá pošetilost, byla jsem svobodná, tři roky po rozvodu a poprvé v životě si mohla užívat. Cítila jsem se pak úžasně s přítelem, o 37 let mladším, po mém boku. Byla jsem zranitelná a on bezcitný a chladný,“ posteskla si Christiane, která se v roce 2013 rozvedla se svým manželem Davidem (75), který je šéfem velké nadnárodní korporace.

Kdo by si ale myslel, že celý vztah byl založený jen na sexu, byl by na omylu.

„Nikdy mě neuspokojil, celé to vždy trvalo jen pár minut,“ tvrdí Christiane. „Seděl vždy daleko ode mě a pořád se jen vymlouval. Na operaci, nehodu, na erekci. Pak také na to, že ho málo miluji. Říkala jsem si, proč se mnou tedy je, když se mu hnusím,“ doplňuje žena. Dnes už asi tuší, proč.

Brzy totiž přišla poslední největší žádost o peníze.

„Naskytla se příležitost koupit nový luxusní byt. Cristian řekl, že by na něj potřeboval půjčit peníze, protože nebyl schopný splácet svoji hypotéku na dům. Poskytla jsem mu tedy určitou částku a on mi řekl, že se o vše postará,“ popisuje. „Nakonec však byt prý prodali a on odletěl domů. V realitní kanceláři mi poté řekli, že jeho jméno vůbec neslyšeli,“ doplňuje smutný příběh Christiane, která nyní u soudu žádá Rumuna o 500 tisíc liber.

Celý příběh skončil o pár dní později telefonátem. Poslední věta, kterou Christiane od přítele slyšela, byla: „Přeji hezký den!“.

„Věděla jsem tehdy, že je to konec a připadala jsem si jak blázen. Nyní ale budu bojovat,“ uvádí rozhodně žena.

Video: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi…

Video  Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi…  - Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zqihajin ( 1. srpna 2018 08:59 )

Na to, že jí je podle článku 66 let, tak vypadá super.

pajato73 ( 1. srpna 2018 07:24 )

nevim co si myslela... zadny chlap nestoji o zmekle, zcvrkle maso... uz vubec ne takovy zajicek.... takze za to plat a nediv se...

odol ( 31. července 2018 21:45 )

Nebylo to od neho čestné-za ty many co mu dala, jí mohl aspoň vysát mrdinu !!

majojo ( 31. července 2018 21:25 )

Za ta podstatná jména by se dalo dosadit: Gregorové, Gregorové, Gregorové...

majojo ( 31. července 2018 21:23 )

Zase si do smrti bude pamatovat, kde leží Rumunsko.

Zobrazit celou diskusi