Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michaela (17) na pláži zakopali do písku: Do nohy se mu nastěhovali červi

Autor: ril - 
29. července 2018
18:02

Také jste si při pohledu na tuto fotku vzpomněli na svou dovolenou u moře a dovádění na pláži? Vězte, že Michael (17) z Memphisu na zahrabání do písku v životě nezapomene a jeho zážitek bude sloužit spíše jako odstrašující případ!

Každý chce horké letní dny strávit u vody na pláži. To se ovšem nevyplatilo Michaelu Dumasovi (17) a skupince jeho přátel, kteří si udělali výlet na Pompano Beach na Floridě. Jak už to u mladých kluků bývá, nikdy nedokážou v klidu relaxovat, a proto vymýšlejí různá zpestření. Michael dostal nápad, že se nechá od krku po paty pohřbít v písku. To se mu však krutě vymstilo.

Poté co se vrátil domů, všiml si malých bouliček, které mu vyrašily na nohách a stehnech. Okamžitě se vydal k doktorovi, který poznal, že se jedná o napadení těla měchovci. A to není vše, čtyři Michaelovi kamarádi byli též infikováni ve stejný den!

Michaelova matka sdílela příšerný příběh svého syna na Facebooku. Po infikování se rodina Dumasových snažila zajistit, aby na pláži byly umístěny varovné cedule. „Každý ví, že má nosit boty na pláži, protože můžete chytit parazity,“ napsalo zdravotní oddělení v Pampano Beach. „Jsem si jistý, že každý TO NEVÍ!!“ odpověděl suverénně Dumas.

Měchovci u nás

Měchovci se vyskytují v tropických a subtropických pásmech, takže naštěstí pro nás se s nimi na našich plážích nesetkáme. Když však zavítáte do oblasti, kde se vyskytují, je nejlepší ochranou pevná uzavřená obuv, protože nejčastěji se do těla dostanou přes bosé nohy. Způsobené onemocnění se nazývá ankylostomóza a ta může být pro člověka smrtelná.

Video: Internetoví šmejdi šíří dezinformace o parazitech

Internetoví šmejdi šíří na internetu dezinformace o parazitech Internetoví šmejdi šíří na internetu dezinformace o parazitech | Profimedia.cz / reprofoto Wurm Ex Facebook

sores ( 29. července 2018 18:19 )

Kluci dělají blbosti neustále, vždy když se něco stane,smrt skokem do vody a jiné blbosti vždy je v tom chlap a ne žena,proč asi?????????? Nemají ptáka, tak myslí mozkem!!!

Zobrazit celou diskusi