Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Legendární česká kapela truchlí: Největší fanoušek (†33) SPS náhle zemřel

6. června 2018
16:31

Obrovská tragédie zasáhla legendární českou punkovou kapelu SPS (Snížená pracovní schopnost). Její největší fanoušek Adam P. (†33), který byl znám pod přezdívkou Medvěd, náhle zemřel. Skupina to oznámila na sociální síti.

„R.I.P., Medvěde... V sobotu dopoledne nás zastihla nemilá zpráva, náhle zemřel náš dlouholetý kamarád Medvěd. Upřímnou soustrast rodině a nejbližším,“ oznámila kapela SPS na svém Facebooku a pod jejím příspěvkem začali kondolovat i další fandové, kteří ho znali. „Medvěde, věřím, ze jsi na nekonečným mejdanu plným všeho, cos měl rád,“ vzkázal jeden z truchlících fandů.

Adam P. náhle zemřel ve věku 33 let a na punkové scéně byl legendou. Rodina mu dokonce nechala na parte umístit i pověstné »Punk’s not DEAD!«. „Medvěda jsme znali více jak 15 let, jezdil na naše koncerty, potkávali jsme se na festivalech, občas psal pro server Punk.cz a vždycky byl pod pódiem slyšet. Naposledy jsme se potkali minulý týden ve Velkém Poříčí u Hronova,“ dodala zdrcená kapela, kterou tragédie zjevně velmi zasáhla.

Poslední rozloučení s Medvědem se bude konat v pátek 8. června v Jičíně.

Zobrazit celou diskusi