Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Taková „normální“ rodinka: Radfordovi čekají své jednadvacáté dítě

Autor: csk - 
29. května 2018
19:51

Rodina Radfordových oznámila šťastnou novinu – čekají další holčičku. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se už teď nejednalo o největší rodinu ve Velké Británii.

Radfordovi přes sociální sítě oznámili, že čekají jednadvacetého potomka. Už teď jde o největší rodinu ve Spojeném království. Na videu, které umístili na YouTube, se celá rodiny veselí a vzduchem létají růžové konfety – bude to tedy holčička. Po narození osmiměsíčního Arnieho se sice paní Radfordová (42) spolu s manželem (47) zařekli, že už další přírůstek neplánují, ale jak se říká, život si najde cestu.

Manželé Radfordovi své potomstvo uživí i bez státních příspěvků. Svého primátu totiž patřičně využili na sociálních sítích – na Instagramu mají takřka 50 tisíc sledujících a jejich pořad na YouTube se může pochlubit i několikamilionovou sledovaností. Často jsou zváni i do různých televizních pořadů.

Noel a Sue Radfordovi se seznámili ještě jako děti. Když se jim narodil první syn Chris (28), bylo Sue teprve 14. Oba dva se rozhodli, že si dítě nechají, aby ho nestihl stejný osud jako jeho rodiče – manželé byli v dětství adoptováni.

V roce 2014 rodinu postihla velká tragédie. Sue potratila malého Alfieho. Chlapeček má na rodinném pozemku vlastní symbolický pomníček. Ve stejný rok přišlo i jedno krásné překvapení – nejstarší dcera Sophie (24) otěhotněla a její rodiče už jsou trojnásobným dědečkem a babičkou.

VIDEO: Paterčata z Milovic křtila knížku! Zapíjela se dětským šampaňským!

Video  Paterčata z Milovic křtila knížku! Zapíjela se dětským šampaňským!  - Jan Doležal, Petr Soukup
Video se připravuje ...

 

 

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa