Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dámy, tohle jen tak nerozdýcháte: Slovenský hasič ukázal, co nosí pod uniformou!

Autor: rc - 
21. července 2018
16:01

Z tohohle pohledu půjdete, dámy, do kolen! Adrián Ficík (40) je hasičem už šestnáct let. Práce hasiče je fyzicky náročná a tak není divu, že se slovenský rodák věnuje i sportu, v němž sbírá jeden úspěch za druhým. Dokonce se zúčastnil soutěže Toughest Firefighter Austria, kde obsadil první místo!

Adrián Ficík by se z fleku mohl živit jako model. Rodák ze Slovenska však svůj život zasvětil boji s ohněm. Jako hasič pracuje dlouhých šestnáct let a svou práci bere jako poslání. „Práce hasiče mě naplňuje. Nebezpečí si nepřipouštím, v životě potřebuji trochu adrenalinu,“ řekl Adrián serveru čas.sk, který slouží v Závodním hasičském útvaru U. S. Steel v Košicích. Jako hasič musí být v dobré kondici. Ve volném čase se tedy věnuje sportům. „Mám rád pohyb v přírodě, jezdím na kolem, bruslím, běhám do kopce i po schodech, v zimě trénuji v posilovně,“ prozradil Adrián tajemství své vysportované postavy.

Sportu se nevěnuje pouze rekreačně. V rakouském městě Siegendorfe se zúčastnil soutěže Toughest Firefighter Austria, kde obsadil první místo! Díky tomuto vítězství si získal i spoustu fanynek. Ovšem, bohužel, Adriánovo srdce již patří jiné. „Všechny ženy jsou pěkné. Tou nejkrásnější je pro mě však moje přítelkyně. Ve všem mě podporuje, za co ji velmi pěkně děkuji,“ uvedl Adrián, o kterém jistě ještě uslyšíme.

VIDEO: Sladká odměna pro andílky bez křídel: Anonym nechal hasičům na vrátnici dort

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

antitupec ( 22. července 2018 19:31 )

Ty debile vybrakovaný. Díváš se na televizi co denně hasiči a policajti dělají? Desítky nafetovaných, opilých idiotů (jako ty), bourá na silnicích nevinné lidi a oni to zachraňují. Věř tomu, že tě jednou karma dožene. Přeju ti, abys začal hořet a poblíž žádný hasič nebyl. To se to kecá u piva na podpoře.

sores ( 22. července 2018 13:03 )

Fuj je to holokožec,brrr. Správný chlap má být jak opičák chlupatý, je to chlapácké. Kdežto ženský mají mít právě hladkou a vyholenou pokožku!!!!!!!

gabreta ( 22. července 2018 12:14 )

Proč je dáváš všechny dohromady? Hasič jde tam, odkuď politici nebo policajti utíkají!!

jany ( 22. července 2018 09:49 )

plati to ta firma, ktera ho najala

naidka ( 21. července 2018 19:42 )

Zobrazit celou diskusi