Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Anorektička Emma vážila šílených 18 kilo a hrozila jí smrt. Nyní porodila druhé dítě

Autor: shp - 
3. května 2018
13:08

Pohled na anorektičku Emmu O'Neil (28) ze skotského Glasgow nebyl před pár lety vůbec pěkný. Ženě hrozila smrt a i pouhé ležení v posteli jí způsobovalo modřiny. Zákeřnou nemoc však porazila. Toužila totiž po dětech, o nichž si lékaři mysleli, že je kvůli svému stavu nebude moci nikdy mít.

Lékaři řekli Emmě, že i kdyby nad anorexií zvítězila, s největší pravděpodobností nebude moci mít nikdy děti. Poškození, které svému tělu udělala kvůli špatnému stravování, je už prý příliš velké. Emma však nad nemocí vyhrála a lékařům vytřela zrak. Nyní váží zdravých 51 kilogramů a porodila již druhé dítě.

Jedna z věcí, která mě zachránila od anorexie, byla, že mi bylo řečeno, že je nepravděpodobné, že budu mít děti. Zrovna jsem potkala svého snoubence a chtěli jsme mít děti. Já jsem odmítla, aby mi moje nemoc znemožnila mít děti v budoucnosti,“ řekla Emma britskému Mirroru.

„Ale i přesto, že jsem otěhotněla, necítila jsem se sebevědomá. Moje tělo se stálo náhle velkým a nafouklým. Nyní chci pomoci lidem uvědomit si, že existuje cesta z anorexie a že můžete otočit svůj život zpátky směrem k normálu,“ dodala bývalá anorektička, která je nyní naprosto k nepoznání.

Před pár lety se přitom živila pouze cereáliemi. Nyní je hrdou matkou dvou dětí a čeká ji svatba. Se snoubencem Jonathanem (41) má kromě novorozeného chlapečka Jensona ještě dvouletou dceru Rose. A kdoví, možná se rodina ještě rozroste.

Video  Extrémně vyhublé dívky: Všímavé rodiny je mohou včas zachránit. Riskují už i chlapci  - Iva Dvořáková, Blesk
Video se připravuje ...

b.r.s.a ( 3. května 2018 15:00 )

Takhle bude za chvilku vypúadat Bučková a hlavně Barošová. To jsou taky trosky a věčně se vystavujou na instagramu,hlavně ta druhá.A všichni se rozplývají jak je krásná a okouzlující.

naidka ( 3. května 2018 14:51 )

Tahle hromada kostí musela vážit víc než šílených 18 kg. Plesku, nepřeložili jste špatně tu číslovku?

TeplaBuchta ( 3. května 2018 14:40 )

 Odporná přeoperovaná držka bleeeeeeeeeeeee. A 18 kg neměla ani náhodou, ať nemachruje, p.í.ča. Vidím to okolo 30 kg a nyní těch 51 kg odpovídá. Je to trpaslice, ani těch 30 kg ji neohrožovalo na životě.

y1xcvbnm ( 3. května 2018 14:07 )

ale že jí ty kalhotky sednou...... sexy krása

Zobrazit celou diskusi