Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nadržení policajti dostali české městečko na mapu PornHubu: Je to hanobení, čílí se místostarosta

Nadržení policajti dostali české městečko na mapu PornHubu: Je to hanobení, čílí se místostarosta.
Nadržení policajti dostali české městečko na mapu PornHubu: Je to hanobení, čílí se místostarosta.  (Autor: Google Maps, Profimedia)
Autor: dce - 
13. dubna 2018
19:24

Městečko Horní Police u České Lípy se dostalo v posledních dnech do povědomí celého světa. Objevilo se totiž na mapě měst se sexuálně zabarveným jménem, kterou vytvořil PornHub. V Angličtině totiž připomíná výraz „nadržení policajti“ (horny police, pozn. red.). Obyvatelé obce mají přístup na PornHub zdarma, místostarosta v tom ale nic úžasného nevidí.

Horní Police před nedávnem rozšířila řady měst se směšnými sexuálními názvy, mezi které patří například Dildo v Kanadě, Pussy ve Francii nebo Fucking v Rakousku. Jak napovídá upoutávka serveru PornHub, lidé se u cedulí s podobnými názvy fotí a dělají si z nich nemístnou legraci.

Aby jim to nebylo líto, PornHub obyvatelům všech těchto měst umožnil sledování jejich pornovideí v HD kvalitě bez nutnosti placení. Těžko říct, zda to někdo ze 700 obyvatel Horní Police ocení, PornHub se tím ale jednoznačně dostal do většího povědomí Čechů.

Je jisté, že celá kampaň se příliš nelíbí například místostarostovi Horní Police Jiřímu Blektovi. „Do obce díky křesťanské historii jezdí lidé ze širokého okolí, mnohdy i zahraničí. Označení Official PornHub premium places, kterým nás server počastoval, jistě není dobré ani v žertu a osobně si dokážu představit situaci, kdy bych to označil za hanobení jména obce,“ řekl serveru iDnes.cz.

Více o erotickém serveru Pornhub čtěte ZDE

villon ( 13. dubna 2018 22:01 )

Toho Blekotu hned odvolat. Konečně máme světový renomé a on ho chce takhle blbě prohospodařit?

Zobrazit celou diskusi