Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další šílená smrt v mrazu: Pečovatelku (†42) našli mrtvou ve sněhu

Autor: lm - 
3. března 2018
05:30

Smutný konec má pátrání po matce dvou dětí, která se ztratila cestou do práce. Elaine (†42) našli mrtvou v hromadě sněhu, stala se tak nejspíš další obětí krutých mrazů v Evropě.

Pátrání po pečovatelce Elaine z Glasgow nechal vyhlásit její šéf, kterému přišlo divné, že nedorazila do práce a neodpovídala na zprávy. Firma následně nechala vysledovat její mobil, Elaine už ale bohužel nebylo pomoci. Matku dvou dětí našli ve středu ráno mrtvou v hromadě sněhu.

Policie neshledala na její smrti žádné »podezřelé okolnosti«, žena tak cestou do práce patrně umrzla. Po Elaine truchlí nejen manžel Stephen, syn Morton a dcera Abby, ale i její přátelé a kolegové. Žena pracovala jako pečovatelka 15 let a v kolektivu byla velmi oblíbená. Nikdo si tragédii nedokáže vysvětlit.

Evropu v těchto dnech svírají kruté mrazy, které si vyžádaly mnoho lidských životů. Vlna velmi chladného počasí si v Česku vyžádala nejméně devět životů. Mezi nimi jsou i manželé Zdeňka (†63) a Bohuslav (†67) z Bocanovic na Frýdecko-Místecku, kteří umrzli při návratu z rodinné oslavy. Manželé šli každý zvlášť a umřeli jen pár metrů od sebe, aniž by tušili, že stejně krutý osud potkal i toho druhého.

Video: Manželka Zdeňka umrzla na místě zapálené svíčky, její partner Bohuslav u jejich nedalekého domu.

santikxauz ( 3. března 2018 11:26 )

Ti si našli práci v "neziskovkách".

mazliva.samicka ( 3. března 2018 08:50 )

Tak hlevně se z toho..nep.oser....milý..blesku... V Čechách..lidi bez problémů..umrznou.třeba..přímo na náměstí..a nikoho to nevzrušuje...

kukuku ( 3. března 2018 08:09 )

A statisíce úplně blbých.

Zobrazit celou diskusi