Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dávali mu tři týdny života. Z chlapce (12) je nyní úspěšný youtuber

Autor: csk - 
27. února 2018
05:07

Pořad slovenské televize JOJ V siedmom nebi již lidem ukázal spoustu dojemných příběhů. Ve včerejším vysílání se však objevil malý youtuber Maťo, který se přes těžké fyzické postižení snaží žít normální život, rozjel kariéru populárního youtubera a všem lidem jen rozdává radost. Při pohledu na Maťův příběh nezůstalo žádné oko suché.

Když se youtuber Maťo před dvanácti lety narodil, dávali mu lékaři jen tři dny života, po třech dnech šest a pak se uvidí. Od narození trpí vážnou chorobou - lámavostí kostí. Hrozilo tedy, že i malým nárazem se mu mohou zlomit žebra a prorazit srdce.

Ve svých dvanácti letech má za sebou už desítky zlomenin a je celý život upoután na invalidní vozík. Malý bojovník všechny útrapy zvládl a nyní nakazil celé Slovensko svým neutuchajícím optimismem. Týden co týden neúnavně natáčí nová videa na youtube, kde ho sledují tisíce odběratelů a ještě před vysíláním televizní show, kde se objevil, už byl pro mnoho zvlášť mladších Slováků celebritou a vzorem.

"Maťo. Chlapec, který se nebojí. Chlapec, který bojuje, nevzdává se a rozdává radost. Chlapec, který svým úsměvem “léčí” své okolí a mnohým je příkladem. No, uznejte, Maťa si nelze nezamilovat," napsal moderátor Rozboril během vysílání včerejšího dílu pořadu V siedmom nebi, kde se malý youtuber objevil. Maťo si okamžitě získal srdce všech televizních diváků a fanoušci mu během vysílání věnovali nespočet krásných vzkazů.

VIDEO: Bezruký Nick chtěl v deseti letech spáchat sebevraždu, nyní srší optimismem a motivuje miliony lidí!

Video  V 10 letech chtěl kvůli postižení spáchat sebevraždu. Dnes motivuje miliony lidí  - www.facebook.com/Newsner
Video se připravuje ...

 

Mamba ( 27. února 2018 10:01 )

Spíš ho mnoho lidí sleduje a obdivuje hlavně pro jeho příběh.

Mamba ( 27. února 2018 09:57 )

Příběh chlapce je smutný a zároveň ho člověk obdivuje jak dokáže žít,vyrovnat se s tim co ho potkalo,vlastně od narození. Ale možná bych s tím označením uspěšný youtuber trochu počkala.To že někdo dává videa na svuj kanál,a sledují ho kvanta lidí z něj ještě nedělá uspěšného.Uspěšný bude ve chvíli kdy bude sem tam v novinách,a bude se o nem mluvit jako o nekterých YT u nás.

pipipipi ( 27. února 2018 09:57 )

co jste to za lidi.

Monikay ( 27. února 2018 09:41 )

je to šikulka a já ho obdivuju

Zobrazit celou diskusi