Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fotograf celebrit pobodal svého milence: Ten skončil bez domova v ruině Andreje Babiše!

Autor: shp - 
19. února 2018
09:06

I když je to k nevíře, jde o příběh, který napsal život sam. Jeho hlavním aktérem je bezdomovec Rudo Barický. Muž bez domova, který byl někdejším milencem slavného fotografa celebrit, se zabydlel ve slovenské Borince. Jeho domovem se stal vybydlený a chátrající dům, jehož majitelem není nikdo jiný než český premiér v demisi Andrej Babiš.

Život Ruda byl a je napěchovaný mnoha nevšedními zážitky. Ne všechny jsou ale příjemné. V minulosti byl milencem slavného Pavola Szarvaše. Ten byl dlouhou dobu dvorním fotografem legendární zpěvačky Mariky Gombitové. Jejich vztah však dopadl tragicky. Pavol Ruda v roce napadl a pobodal. „I přesto jsem ho miloval,“ řekl Rudo exkluzivně deníku Plus Jeden Deň.

Jejich vztah šel po násilné události ke dnu. Pavol si našel nového milence z Rakouska. Jeho nový amant navíc Ruda napadl také. Zbil ho palicí. „Od té doby se musím podpírat. Je ze mě invalida bez domova. Nemám se kam vydat, Pavel byl celý můj život,“ řekl bezdomovec. Jeho přítel nakonec zemřel. Rudo si myslí, že jeho úmrtí nebyla náhoda.

Útočiště našel muž nakonec na hodně netradičním místě. Nelegálně obývá rozpadlý dům, který si před mnoha lety pořídil Andrej Babiš. „Normálně to tu obstaral pro rodinu. Ještě s první manželkou to tu chtěli zvelebit a žít tu. Potom se však dostal do Prahy, no a… Dotáhl to daleko a na toto mu už nezůstal čas,“ řekl o původu Babišově koupi starší místní muž.

VIDEO: Babiše vedla StB jako agenta oprávněně. Soud v Bratislavě smetl jeho žalobu

Video  Babiše vedla StB jako agenta oprávněně. Soud v Bratislavě smetl jeho žalobu  - Televize JOJ
Video se připravuje ...

villon ( 19. února 2018 10:03 )

To ještě jel bez dotací (= za prachy českýho daňovýho poplatníka).

villon ( 19. února 2018 10:00 )

Takovou pakáž jsme si pustili k moci...

taktone ( 19. února 2018 08:42 )

Klidně si může uchylný zkur.wy.synek zařídit svoje bydlení sám ne? Kdo zařizuje bydlení mi? Nikdo, takže bohužel se nedivím, že dostal palicí přes tlamu, jak je to taková svi.ně lenivá, že si ani to bydlení nedokáže obstarat. O čem ten článek je? O slovačiskovi, který má někde ruinu obydlenou bezďákama a co? Pojem bezdomovec jsme za socialismu, ani neznali kdo nechtěl pracovat byl v kriminále a tam makal a kdo byl uchyl byl v léčebně.

kombucha ( 19. února 2018 07:28 )

A co s tím jako my nebo Babiš máme dělat?když už jsi tam ty reportérskej tajtrdliku zevloval,dal jsi mu alespoň nějakou nějakou kačku,třeba za pózování?

pepan11111 ( 18. února 2018 18:21 )

Idiot , co psal článek by se měl naučit češtinu. Vždy když čtu něco od vás , tak tu jsou velké hrubky.

Zobrazit celou diskusi