Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Modelce (26) explodovaly implátaty v zadku a málem přišla o život: Teď chce další plastiku!

27. prosince 2017
22:04

Kvůli touze po perfektním pozadí málem přišla o život, teď ale modelka riskuje znovu. Britské krásce Mie (26) po zpackané plastice před dvěma lety praskly implantáty v zadku a málem umřela, nyní se ale chystá na další zkrášlující operaci. Tentokrát si hodlá vyplnit boky materiálem podobným plexisklu!

Šestadvacetiletá modelka a pornoherečka vystupující pod jménem Mia Maffia má v plánu podstoupil plastickou operaci na klinice v Kolumbii. Chce si nechat vyplnit boky metacrillem, který se skládá z mikroskopických částic polymeru (polymetylmetakrylát), známějšího jako plexisklo.

Mia se do Jižní Ameriky chystá příští rok v lednu a půjde už o několikátý zákrok, který podstoupila. Modelka byla dvakrát na plastice prsou, dvakrát si nechala operovat zadek a má za sebou i několik plastik obličeje. Právě prasklé implantáty v zadečku ji přitom málem stály život.

Mladá žena si ale z rizika těžkou hlavu nedělá a tvrdí, že lidé se moc fixují na věci, které by se mohly pokazit. "Nikdy bych neřekla ne další plastice, proč taky? Mít perfektní tělo mě dělá moc šťastnou. Muži se mě nemůžou nabažit a díky mému vzhledu si slušně vydělám jako modelka. Samozřejmě, že slýchám i kritiku kvůli svým plastikám, ale je to moje tělo a můžu si s ním dělat, co chci," vysvětlila britskému deníku Daily Mirror. 

Video: Italský stařík (72), kterému Češi voperovali implantát do penisu: Podívejte, jak září štěstím!

Video  Italský stařík (72), kterému Češi voperovali implantát do penisu: Podívejte, jak září štěstím!  - Iva Dvořáková
Video se připravuje ...

prycsnima ( 28. prosince 2017 00:02 )

 Hlava jí může jedině implodovat .

Agent_007 ( 27. prosince 2017 22:37 )

Škoda,že ne v hlavě.

Zobrazit celou diskusi