Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Český biker, kterého v létě na Slovensku naháněl medvěd, se šelmy nezalekl, míří zpět na lyžovačku

Autor: dce - 
22. prosince 2017
17:14

Ostravák Alan s kamarádem Dušanem v létě na Slovensku zažili dramatické chvilky. Dva bikeři v lese potkali medvěda, který je chvíli dokonce naháněl. Šelma je ovšem nevyděsila a do Ružomberoku se chtějí brzy vrátit na lyžovačku.

Záběry z Dušanovy kamery oblétly v létě Česko i naše východní sousedy. S kamarádem Alanem projížděli na kole Bike Park v Maliném Brdu u Ružomberoku, když se na Alana vyřítil medvěd a kousek se hnal za ním.

Adrenalinový zážitek Alana ovšem od návratu na Slovensko neodradil. Plánuje přijet na otevření lyžařské sezony v Ski and bike v Ružomberoku. Nic mě neodradí od krásného Slovenska a od Maliny! V pondělí jsme tam i s partou,“ prohlásil podle serveru Čas.sk Alan. 

Video  Českému bikerovi vběhl do cesty medvěd!  - TV JOJ
Video se připravuje ...
Ostravský biker Alan Pukowiec se na Slovensku potkal s medvědem. Ostravský biker Alan Pukowiec se na Slovensku potkal s medvědem. | TV JOJ

moiaza ( 22. prosince 2017 18:11 )

To zas Blesk dělá z komara velblouda. Prý je naháněl. Ten medvěd se těch šílenců lekl a málem se strachem podělal. Medvěd je plaché zvíře a téměř vždy před člověkem uteče. Jen když je nemocný, nebo hodně hladový, může zaútočit.

Zobrazit celou diskusi