Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejšpinavější muž světa se už přes 60 let nekoupal! Kvůli slávě trpí

Autor: lm - 
19. prosince 2017
15:06

Už více než 60 let se Íránec Amou Haji (84) vyhýbá vodě jako čert kříži. Samotářský podivín žije na skládce a na hygienu zanevřel. Nejšpinavějšímu muži světa dělá největší problémy nedávno nabytá sláva poté, co se objevil v médiích po celém světě.

Amou Haji (84) obývá skládku v íránské provincii Fárs, na první pohled byste ho tu ale měli problém najít. Muž se přes 60 let nekoupal, takže je celý umazaný a splývá s okolím. Skládka mu slouží jako domov i »supermarket«, kde najde vždy něco k snědku. Jeho nejoblíbenějším pokrmem je hnijící dikobraz. Navzdory velmi špatné hygieně a stravování ale tvrdí, že netrpí žádnou nemocí či parazity.

Íránec tvrdí, že za své požehnané zdraví vděčí právě nedostatečné hygieně. „Kdybych se umyl, udělá se mi špatně,“ vysvětlil před lety. Za jeho podivným životním stylem je blíže neupřesněná rodinná tragédie, kterou zažil v mládí. Amou si ale jako bezdomovec libuje a za nic by to nevyměnil.

Místní s mužem nemají žádné problémy a jsou na něj zvyklí. Problém Hajiovi udělala ale nečekaná sláva poté, co se jeho příběh dostal do světových médií. Obtěžují ho zástupy lidí, kteří se chtějí setkat s »nejšpinavějším mužem světa«, což se samotářskému podivínovi pochopitelně vůbec nelíbí. Ne všichni mají navíc dobré úmysly a bezdomovec se například setkal už i s tím, že po něm cizí děti házely kameny.

 

 

 

halba ( 24. dubna 2018 06:21 )

Cistota pul zdravi,spina cely.

oliiiii3 ( 19. prosince 2017 18:21 )

Má dát harantům po čuni, a už by na něj nikdo kameny neházel.

naidka ( 19. prosince 2017 15:55 )

Ještě, že se bojí vody, jinak už by ho taloši zachraňovali z gumového člunu.

jaramila ( 19. prosince 2017 15:46 )

Má recht, ještě by znečistil životní prostředí !

jasnovidec01 ( 19. prosince 2017 15:27 )

Fuj hnus....dědka uspat a naložit do vany, namočit!!!

Zobrazit celou diskusi