Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Byli pro sebe vždy určeni: Mladík se našel na dětské fotce snoubenky

Autor: shp - 
12. prosince 2017
10:28

Snoubenci nevěřili vlastním očím, když na 10 let staré fotce z dětství zjistili, se jejich cesty již jednou protnuly. Mirand Buzaku totiž spatřil sám sebe u moře za zády své budoucí vyvolené Verony Koliqi z Kosova. Ani jeden z nich tomu nechtěl uvěřit. 

Poté, co společně prozkoumali chlapce z pozadí, shodli se, že je to opravdu on. „Řekl mi: Počkej, myslím, že to jsem já. Oba jsme se na sebe podívali a řekli: Ne, to nemůže být pravda,“ řekla Verona Koliqi serveru Yahoo.

Nikdy jsem netušila, že se něco takového může stát, i když už jsem jednou slyšela: Svoji spřízněnou duši alespoň jednou mineš… než se skutečně potkáte,“ dodala šťastná dívka. Pár se přitom poznal až o mnoho let později poté, co fotka vznikla.

Verona, která žije v Londýně, zamířila do rodného Kosova za rodinou. Ve své domovině se seznámila s Mirandem a poté přeskočila pověstná jiskra. Pár se loni zasnoubil v Turecku, a co nevidět bude svatba. Někteří lidé jsou si prostě souzeni.

Smutný konec lásky: Manžele našli utopené v ponořeném autě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

honzina212 ( 12. prosince 2017 10:51 )

Tak to já mám též příběh hodný zveřejnění: moje tehdy 2 letá dcera se na fotce tetelí na koupališti na dece s tehdy 3 letým chlapečkem. Od té doby nic, chlapeček se s rodiči na několik let odstěhoval na druhý konec republiky. Pak, aniž by se znali, se potkali, začali spolu chodit a v srpnu se budou po 13 leté známosti brát Dnes jim je 28 a 29 let

Zobrazit celou diskusi