Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Narodil se megacvalík: Neuvěříte, kolik miminko vážilo po porodu! Chudák máma...

Autor: lm - 
6. prosince 2017
19:45

Více než šestikilový cvalík se narodil mamince z Kolumbie. Chlapeček měl po porodu 55 centimetrů a pořádně zaskočil nejen rodiče, ale i odborníky. Maminka malého »otesánka« musí krmit sedmkrát denně a také mu musela koupit úplně novou výbavičku.

Malý Isaac měřil po porodu 55 centimetrů a vážil 6,38 kilo. "Opravdu jsem nečekala, že bude tak velký. Na ultrazvuku sice vypadal větší, ale nikdy bych neřekla, že bude až tak obří. Ale jsem nadšená, Isaac je nádherný a jsem šťastná, protože je zdravý," uvedla pyšná maminka Diana.

Chlapeček se narodil 2. prosince císařským řezem a při porodu nenastaly žádné komplikace. Podle gynekoložky Any Marie Rivery Casas je v Kolumbii obvyklá váha dětí při porodu 2,6 až 4 kilo. Rodiče kvůli tomu museli vyhodit celou svou výbavičku a pořídit jinou. Isaacovi bylo totiž vše malé. Novorozenec potřebuje plenky pro pětiměsíční miminka a maminka ho musí krmit sedmkrát denně. Podle táty Jonathana jde ale o "požehnání od Boha".

Video: Neuvěříte, jak se tvářil tenhle otec u porodu. Neudržíte se smíchy

Video  Neuvěříte, jak se tvářil tenhle otec u porodu. Neudržíte se smíchy  - Facebook
Video se připravuje ...

squirrel ( 7. prosince 2017 14:12 )

mlade maminky..clanek,ktery byl otisten v Blesku o tom,ze zemrelo male miminko po ockovani redakce okamzite zlikvidovala s toho duvodu,ze pod nim bylo napsano spousta prispevku proti negativnimu vlivu ockovani hexavakciny u miminek..pokud by jste si ty prispevky chtely precist.. napiste si prosim presne ten nazev do google..,,Sabrinka (†5 měs.) umřela dva dny po očkování: Drsný vzkaz odborníků!'' tak presne se ten clanek jmenoval..jsou tam fakta

sores ( 7. prosince 2017 11:15 )

Fuj! Co to zas ta příroda udělala

beruda ( 7. prosince 2017 06:48 )

Co je na tom nenormálního, že ho maminka musí krmit sedmkrát denně? A proč chudák maminka, když rodila císařem a nemusela ho vytlačit? Článek evidentně zpracoval někdo, kdo o porodu a novorozencích vůbec nic neví.

andorea ( 6. prosince 2017 20:18 )

Tak mně Isaac podle fotek zrovna nádherný nepřipadá, ale chápu, že máma to vidí jinak.

Zobrazit celou diskusi