Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná lovkyně se chlubí krvelačnou zábavou: Nepřestane ani kvůli výhrůžkám smrtí

Autor: lm - 
5. prosince 2017
21:36

Je mladá, krásná a pořádně nebezpečná! Americká právnička Nikki Tate (27) má jednu velkou vášeň- lov zvěře a nijak se za svou krvelačnou zálibu nestydí, ba naopak se s ní chlubí na sociálních sítích. Někteří lidé jí kvůli tomu vyhrožují smrtí. 

Nikki Tate (27) z texaského Dallasu se stala závislá na lovu zvířat přibližně před 10 lety, kdy si zkusila lov lukem na strýcově ranči. "Bylo zrovna období, kdy jsme mohli lovit jenom jeleny a v tu chvíli kolem mě prošlo asi 15 laní, některé byly blíž jak deset metrů. Sice jsem ani nenatáhla luk, ale cítila jsem, jak se mi adrenalin rozlévá po celém těle. Při žádném jiném sportu jsem tohle nezažila. A od toho momentu jsem byla závislá," popsala.

Mladá právnička vyráží na lovy se svým manželem Khrisem, nebo skupinou kamarádek. Všechno, co uloví, to taky s partnerem sní. "Můj muž a já všechno sami stáhneme z kůže, a pokud to náhodou nemůžeme sníst, tak to darujeme organizacím, které vaří jídlo bezdomovcům," vysvětlila.

"Lovení pomáhá udržovat počty zvířat na úrovni slučitelné s lidskou populací a její aktivitou. Například divočáci jsou neskutečně přemnožení a mohou způsobovat velkou škodu zemědělcům, na polích a další vegetaci, což škodí hospodářským zvířatům. Lovíme taky kojoty a rysy z důvodu kontroly predátorů," uvedla dále s tím, že tyto dravce ale nejedí.

Krásná lovkyně si na Instagramu vybudovala početnou fanouškovskou základnu čítající přes 11 tisíc sledujících. Ne všichni ale její zálibu schvalují a Nikki dostala už i několik výhrůžek smrtí. "Lovím kvůli jídlu, konzervaci, přátelům a spoustě dalších důvodů, které jsou pro mě důležité. Pokud dokážu já respektovat víru jiných, jejich hodnoty a důvody, včetně těch, které zahrnují lidský život a smrt člověka, pak prosím respektujte i ty moje," dodala s tím, že se rozhodně nehodlá kvůli svým odpůrcům změnit.

skaara ( 5. prosince 2017 23:34 )

Plácáte nesmysly - šlo o zabíjení pro obživu - pro TUK, třeba ovčí.

lug70 ( 5. prosince 2017 22:16 )

U nás máme taky jednu takovou lovkyni s hezkou tvářičkou.https://www.facebook.com/MichaelaFialovaHunter/

Dannero ( 5. prosince 2017 22:09 )

jsou jen dva důvody proč takto zabíjet zvířata, první je hlad a ten druhý sadistická deviace v zabíjení, což je bohužel případ těchto lovců. Je to přesně to co popisuje tato "lovkyně", závislost, vzrušení a adrenalin který nikde jinde nezažila. To samé popisují dopadení sérioví vrazi a sadisti. Toto je vlastně způsob jak svou deviaci maskují a dokážou si ji i zdůvodnit jako loveckou vášeň a ještě k tomu prospěšnou pro přírodu.

bre-burda ( 5. prosince 2017 22:09 )

Vždy byli a budou predátoři, kteří loví jiné a živí se jimi. Tak je tomu v moři, na souši i ve vzduchu. Tak to udělala příroda. A žádní dekadentní změkčilci to nezmění. Zaplaťpánbůh. Chcete-li argumentovat tím, že šelmy v přírodě loví jen pro svou obživu, není to pravda. Jsou dobře známy případy vlků, medvědů či jiných šelem, co roztrhali celá stáda dobytka a nesežrali téměř nic. Zabíjeli pro zabíjení.

andorea ( 5. prosince 2017 21:59 )

Úchylná záliba zabíjet... A tahle vyžaduje od ostatních respekt? Ani náhodou!

Zobrazit celou diskusi