Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Milý Ježíšku, přines BAZUKU, MÍR A SVOBODU, a taky PLEŠTEŠE! Vánoční dopisy dětí vás dostanou

  • Autor: ljš - 
    27. 11. 2017
    07:33

    Ježíšek to kolikrát nemá jednoduché a rodiče už vůbec ne! Rozklíčovat přání vašeho potomka, pokud psal vánoční dopis sám, není často vůbec nic jednoduchého. Schválně, co jsou to takové »plešteše«? Podívejte se na ty nejlepší výtvory a pošlete nám i vaše úlovky!

  • 1.Bazuku, mír a svobodu

    Tonda si přeje tajemné „plešteše“. A taky bazuku, mír a svobodu. Tonda si přeje tajemné „plešteše“. A taky bazuku, mír a svobodu. | Facebook.com, Instagram.com

    Nelehký úkol čekal na tátu malého Tondy, který si od Ježíška přeje právě »plešteše«! Co to ale je, dumal otec, a nechal si poradit od zkušenějších. Na Facebooku se tak pod dopisem rozhořela výživná diskuse. „Nějaká vodička na pleš, to seženeš,“ radil mu kamarád. Další ale Tondu prokoukl: „Playstation 4 a hru Assasins Creed,“ vysvětlil.

    Tonda si ale nepřál jen hmotné věci. „Trochu mě mrzí, že tady plešteš zastínil mír a svobodu,“ posteskla si Tondova maminka. Další zase pobavilo, že si chlapeček k tomu vyžádal ještě „pistoli nerf bazuku“.

  • 2.Přání, které uletělo

    Simončin dopis Ježíškovi ulétl. Simončin dopis Ježíškovi ulétl. | Facebook.com, Instagram.com

    Těžká práce čeká také Ježíška v Ústí nad Labem. Tam se totiž jedno přání z okna zatoulalo na ulici. „Dnes 29. 10. 2017 jsem nalezla na Stříbrníkách v Ústí nad Labem dopis pro Ježíška. Kvůli silnému větru zřejmě odletěl. Doufám, že se tyto fotky dostanou až k Ježíškovi, aby věděl, co malé Simonce přinést k Vánocům,“ vysvětlila nálezkyně Pája na Facebooku.

    Simončin dopis Ježíškovi ulétl. Simončin dopis Ježíškovi ulétl. | Facebook.com, Instagram.com

  • 3.Ježíšku, vem si kamion

    Aby ježíškovské psaní uletělo, by si nejspíš přáli rodiče malého Davídka. Ten svých přání totiž sepsal tolik, že se pod vánoční stromek ani nevejdou:

     

    Na dárky pro Davida by si měl Ježíšek nachystat kamion. Na dárky pro Davida by si měl Ježíšek nachystat kamion. | Facebook.com, Instagram.com

  • 4.Byl jsem tu, Ježíšek!

    Když už ale vaše dítko dopis napíše, kdo mu zaručí, že si ho Ježíše vzal? Malá Maruška na to šla od lesa! Potvrzení o převzetí si vystavila sama:

    Maruška si od Ježíška vystavila potvrzení. Maruška si od Ježíška vystavila potvrzení. | Facebook.com, Instagram.com

  • 5.Přines miminko!

    Ne všechny děti ale svá přání sepisují. Mnoho z nich kreslí krásné obrazky. Jako třeba holčička, která si přála miminko! Jestli živé, nebo panenku, to asi vědí nejlíp rodiče… Anebo Ježíšek :)

    Malovaný dopis holčičky, která si přeje miminko. Malovaný dopis holčičky, která si přeje miminko. | Facebook.com, Instagram.com

  • 6.Napište nám!

    Stvořilo i vaše dítko vtipný dopis Ježíškovi? Pošlete nám ho na tip@blesk.cz.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Brnooo ( 25. listopadu 2017 12:04 )

Chci mír, přines mi bazuku Abyste dětičky nedostaly Pravidla českého pravopisu (pro rejpaly, ano, vím, že jsou to malé děti, ale pokud píší dopis s dospělým, měly by jim být vysvětleny chyby, protože pak to vypadá tak jako v dnešní době, kdy 80% veřejných příspěvků jsou paskvily).

prycsnima ( 25. listopadu 2017 08:43 )

 Pro všechny děti: Ježíšek není. Všichni vás oblbujou. Děti,zjistěte si to na internetu. Ježíšek žádný dárky nenosí a nikdy nenosil.Máte prolhaný rodiče.

bandolero ( 25. listopadu 2017 08:35 )

Tak z tou bazukou to nemá chybu. Jinak jsem snad vše pochopil, i ty plešteše

Zobrazit celou diskusi