Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blonďatá kráska (†21) zemřela při focení selfie: Vypadla z okna

Autor: shp - 
22. listopadu 2017
21:40

Krásná blondýnka Toni Kelly (†21) z Nového Zélandu bydlela a studovala v Londýně, kde bohužel její život tragicky skončil. Když si mladá dívka chtěla vyfotit selfie v okně, vypadla z něj v druhém patře a po dopadu zemřela.

Když jsme byly malé, Toni byla jedním z těch lidí, o kterých jste nemohli říct nic špatného. Byla výrazně holčičí, pohodová a legrační, což jsem milovala. Pamatuji si, jak jsme se smály a chichotaly ničemu a všemu. Byla to krásná dívka, na kterou budou všichni vzpomínat kvůli jejímu krásnému úsměvu,“ řekla Daily Mailu Australia její dětská kamarádka Paige Hourigan.

Je to taková tragédie. Jde o nejtěžší životní zážitek. Posílám vám spoustu lásky. Další překrásný anděl nás hlídá,“ napsala Lisa Hankinson na stránku, kde její kamarádi, příbuzní a blízcí vybírají peníze na převoz těla Toni na Nový Zéland. „Doufám, že se vám podaří dostat vaši úžasnou dívku domů,“ napsal anonymní dárce peněz. Vypadá to, že dostatek peněz se vybere.

Chci vám poděkovat z celého srdce za vaši neutuchající podporu. Také děkuji dívkám, které založily tuto stránky pro naši holčičku. Dojetím jsme oněměli a čekáme, až bude doma,“ napsala na Facebooku sestra Toni Stacey Kelly. Rodiče se rozhodli věnovat orgány tragicky zemřelé dívky k transplantaci. Po smrti tak krásná blondýnka pomůže dalším lidem.

VIDEO: Turista si chtěl vyfotit s mrožem selfie, zvíře ho zabilo.

Video  Mrož utopil v zoo ošetřovatele a turistu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Nezadat ( 24. listopadu 2017 08:53 )

Něco asi pravdy je to o těch blondýnkách.

Zobrazit celou diskusi