Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hororová dovolená: Muž vyfasoval 3 měsíce za sáhnutí na jiného muže v Dubaji, od emíra přišla milost

Autor: aba - 
24. října 2017
11:28

Brit Jamie Harron byl odsouzen v Dubaji ke třem měsícům vězení kvůli veřejnému pohoršování. V baru se dotkl jiného muže, aby neupadl a nerozlil drink. Vězení se ale nakonec přecijen vyhne, od emíra dostal totiž milost.

Sedmadvacetiletý Harron byl za incident v baru odsouzen na tři měsíce vězení. Podle něj stál v přeplněném baru s pitím v ruce a kvůli rovnováze, aby nedošlo k vylití skleničky, se dotkl boku jiného muže. To považoval místní soud za veřejné pohoršování a elektrikáři, který pracoval v Afghánistánu, vyměřil tři měsíce za mřížemi.

Jenže Brit měl podle všeho štěstí, když se do jeho případu vložil emír a udělil mu milost. „Ještě předevčírem jsem měl před sebou měsíce v cele. A včera mi volali, že si můžu přijít pro svůj pas,“ říká šťastně Jamie, dodává ale, že by nikomu nepřál, aby si prošel tím, čím si prošel on.

Harron neztrácel čas a okamžitě si pořídil letenku zpátky domů, protože se nemůže dočkat své rodiny, kterou od července, kdy k incidentu došlo, neviděl. Nemohla za ním ani přiletět kvůli radě Harronova právníka, že by mohla být také uvězněna. Je totiž proti místnímu legálnímu systému pomlouvat na internetu režim země.

Harron skrz svého právního zástupce vzkázal, že je vděčný emíru Mohammedovi bin Rashid al-Maktoumovi pro jeho osobní zájem na jeho případu. Zároveň podle právníka Harron zvažuje právní kroky proti muži z baru, který ho obvinil.

Video: Nebezpečný kousek ruské modelky

Video  Nebezpečný kousek ruské modelky  - YouTube/Instagram
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

rbwtrnava ( 18. dubna 2018 13:38 )

tak si ten homos predlzil dovolenku....

Monikay ( 24. října 2017 14:23 )

Fešák...

Zobrazit celou diskusi