Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívku nechutně ponížil milenec. Letěla za ním 650 km, on ji odkopl zprávou a vysmál se jí

Autor: shp - 
10. října 2017
11:29

Takové ponížení nechce zažít žádná dívka nebo žena. Sophie Stevenson (24) z anglického Stoku letěla 650 kilometrů ze své domoviny do Amsterodamu, aby se tam setkala se svým milencem, do kterého se zakoukala na dovolené v Barceloně. Jenže když přiletěla do nizozemské metropole, čekala ji studená sprcha.

Sophie se seznámila s Nizozemcem Jessem Matemanem (21) v Barceloně letos v srpnu. Zrovna v době, kdy došlo v největším katalánském městě k teroristickému útoku, při němž zemřelo na místě 13 lidí, a další byli zabiti, když se radikálové dali na útěk. Hotel mladých Evropanů byl uzavřen, takže měli dost času na sblížení.

Mladá Sophie se do Jesseho zakoukala a vyspala se s ním. Jejich cesty se po opuštění Španělska rozešly, ale oni zůstali v kontaktu. Psali si často a dokonce i o tom, že by měli spolu vztah na dálku. Jesse poté Angličanku pozval do své domoviny. Ona byla nadšená a souhlasila.

Zaplatila letenku za v přepočtu 10 tisíc korun a odletěla do Nizozemska. Jenže po příletu se Jesse přestal ozývat. Nereagoval na Sophiiny zprávy, nezvedal jí ani telefon. Angličanka se cítila opuštěně a zdrceně. Po dvou hodinách, které strávila na letišti, se její milenec konečně ozval.

Byla jsi zprasena. Je to jenom vtip,“ napsal jí na Snapchatu a vzápětí si ji ihned zablokoval. „Vytáhni prase je hra, v níž chlap vyláká ven ošklivou a tlustou holku. Když jsem viděla zprávu, udělalo se mi špatně,“ přiznala Sophie. O svém příběhu promluvila, aby si další dívky daly pozor a nenaletěly.

Byla jsem sama v cizí zemi a chlap, který se mi líbil, mě právě opustil. Odepsala jsem mu: jak můžeš být tak krutý a on si mě zablokoval. Nemohla jsem tomu uvěřit,“ vzpomíná Sophie. V Amsterodamu nakonec přečkala jenom jednu noc a druhý den odletěla zpátky domů.

Hloupé žerty se nevyplácejí:

Video  Žert vytrestaný žertem: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá!  - FACEBOOK.COM
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 11. října 2017 09:06 )

Týý wogo, to je ksicht! S tím by se daly strašit děti, když budou zlobit!

jany ( 10. října 2017 23:23 )

 chlapel si uz v mediich stezuje ze ho ted vsichni nesnasej)

jany ( 10. října 2017 23:21 )

 musi byt blba kdyz kvuli publicite a snad par penezum od bulvaru ukaze svou tupost. zahranicni media paala ze mu posilala sms od rana do noci

villon ( 10. října 2017 21:59 )

Takhle do sveta vytroubit svou blbost, to už chce fakt hafo sebevědomí.

bezodkladne ( 10. října 2017 21:18 )

Tak proč jí to nenaznačil dřív než za ním odjela. To je na tom zrůdné. Prostě se pobavil na její účet,takhle se muž chovat nemá. Beru že se někde sblížili, pak odjeli každý po svém.A tím to mělo skončit. Doufám,že ho nějaká holka taky vypeče.

Zobrazit celou diskusi