Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (17) musela porodit přímo na ulici: Nemocnice ji odmítla, protože ji opustil přítel

Autor: bop - 
26. srpna 2017
10:27

Opuštěná sedmnáctiletá dívka musela rodit své dítě uprostřed ulice. Poté, co otěhotněla, se od ní totiž odvrátil přítel i celá rodina. Do nemocnice ji odmítli pustit, a tak děvče porodilo bez jakékoli lékařské pomoci.

Nešťastná dívka pochází z oblasti Saraikela-Kharsawan ve východoindickém státě Džhárkhand. Nějaký čas podle místních udržovala vztah s mužem z její vesnice, když ale otěhotněla, zmizel jako pára nad hrncem. Náctiletou svobodnou matku pak odvrhla i rodina - kvůli strachu o svou pověst...

Mladá dívka se tak více než čtyři měsíce toulala po ulicích. Když na ni v pondělí kolem sedmé večer přišly porodní bolesti, vyrazila do místního zdravotnického centra Chandil Sub Divisional. Dveře měla ale zavřené i tam. Kvůli její společenské situaci ji odmítli přijmout. Děvče tak muselo rodit přímo na ulici před zraky kolemjdoucích lidí, bez jakékoli lékařské pomoci.

Dívka měla štěstí v neštěstí a nepřišly žádné větši komplikace, takže hrůzný zážitek v pořádku přežila ona i její novorozená dceruška. Ta přišla na svět v pět ráno, pohých 30 metrů od nemocnice. Personál poté novopečenou matku i dceru konečně přijal k následnému ošetření.

VIDEO: Teprve sedmnáctiletá opuštěná dívka musela rodit na ulici.

Video  Teprve sedmnáctiletá opuštěná dívka musela rodit na ulici.  - youtube.com / Cold Stone
Video se připravuje ...

VIDEO: Průvodce těhotenstvím ve dvou minutách.

y1xcvbnm ( 26. srpna 2017 17:33 )

To je taky etnikum , jen co je pravda, ani s dobytkem takhle nejednají, nevím proč když musela rodit, rodila přímo uprostřed ulice ale i tak je to děs

simplify ( 26. srpna 2017 13:31 )

To je hrůzostrašný, jaký žijí v Indii zrůdy - znásilňování, bití, polévání kyselinou, porody na ulici atd... to je fakt zvěrstvo, co tam páchají na ženách !!!

spania ( 26. srpna 2017 12:32 )

To je hrozné jednání...Asi bychom měli být rádi za to,co máme tady,i když se nám mnohdy taky něco nelíbí.

hirenaa ( 26. srpna 2017 11:40 )

tomu se rika islam atd....zaostalost a ponizovani zen

Zobrazit celou diskusi