Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Motokrosař Vláďa (†31) zemřel při závodech: Šokující příčina smrti, která vzala tátu Adámkovi

Autor: shp - 
22. srpna 2017
11:37

Odešel nečekaně a příliš brzy. Rodina motokrosaře Vladimíra (†31), který zkolaboval během víkendu na závodech, je zdrcená. Manželka i synek Adámek se s mladým tatínkem loučili v sobotu s nadějí na vítězství. Namísto medaile však rodinu zasáhla nejkrutější rána. Vladimír totiž náhle skonal.

V bolestech ho ještě po závodech ve slovenské Lehotě stihli kamarádi doprovodit do ambulance. Jenže mladý muž v sanitce o pár okamžiků později vydechl naposledy. Zdrcená rodina dnes už ví, co se stalo a co připravilo Vláďu o život.

Během okamžiku zůstala Dominika na východu Adámka sama. Vláďa jim již nepoví, jak je miluje, neuvidí, jak jeho milované děťátko roste. Mladý Slovák v sobotu startoval na závodech v cross country, už při tréninku se mu udělalo nevolno.

Odstavil motorku na stojan, svlékl se z výstroje a šel do sanitky. Ven z ní už nevyšel,“ popsal Novému Času tragédii jeden ze závodníků. Rodina už příčinu Vláďovy smrti zná. „Lékaři nám potvrdili, že šlo o infarkt,“ prozradila příbuzná Novému Času.

Nejbližší nebohého Vládi mají před sebou nejtěžší úlohu v životě – naposledy se s ním rozloučit. Kromě manželky a malého synka totiž zůstal po motokrosaři i nesplněný sen. Ten se pokusí dokončit jeden z jeho nejlepších kamarádů.

Uděláme s jeho manželkou všechno, abychom jeho firmu zachovali. Vláďa ze žertu jednou řekl, že kdyby se mu něco stalo, chtěl by, aby firma, kterou založil, pokračovala dál,“ řekl jeho kolega Ján. Snad se jim v podnikání podaří.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadá infarkt
Video  Jak vypadá infarkt myokardu?  - Youtube/BioDigita, Inc
Video se připravuje ...

gabreta ( 22. srpna 2017 16:45 )

Když je ti to tak jasný, tak bys taky mol vědět, že závodníci podstupují antidopingové odběry ty mudrci! Dneska si na sebe závodníci nenamatlají ani konopnou mast, aby nebyli diskvalifikovaní!!

kardinal25 ( 22. srpna 2017 12:41 )

pekna zenuska ta zrzava dominika, uplne vidim ty jeji vystouply bradavky pod tim tenkym bilym trickem. pekna ilustrace jinak uplne zbytecneho clanku.... urcite natocila naky domaci pecko a taky mobil ma urcite plnej nahatejch fotek, to sem dejte, k certu s tou motorkou,

jany ( 22. srpna 2017 12:38 )

infarkt? v tomhle veku to vidim u uzivatelu koksu a erniku, on fetoval? snad ne

Zobrazit celou diskusi