Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poslední foto před smrtí: Mladík vzal expřítelkyni (†18) na útes, aby ji střelil a skopl dolů

Autor: ibg - 
20. srpna 2017
18:43

Chtěl se jí nadobro zbavit, a tak ji pod záminkou procházky vylákal na útes. Loren Bunner počkal, až jeho expřítelkyně bude hledět do dáli, pak vzal pistoli a několikrát ji střelil. Joleen Callano (†18) neměla šanci přežít. Bývalý přítel po vraždě její tělo skopl z hory Cheaha. Pak zavolal policii a dělal nevinného. 

Celé to naplánoval noc dopředu sám Loren. Jolle byla v tu noc u svých kamarádek a žertovaly na účet chlapce: „Jestli se mi něco stane, budete vědět, s kým jsem byla.“ To ještě netušila hrůznou pravdu.

Druhý den šla Joleen s Lorenem na příjemnou procházku po Pinhoti Trail ve Spojených státech. Před její smrtí si s ní udělal čtyři fotografie, ty po její smrti sdílel na Instagramu a chlubil se, jak si užívají krásný výlet.

Později Loren zavolal na policii: „Chci nahlásit vraždu mé bývalé přítelkyně. Stalo se to před chvílí na Cheaha Mountain.“ Ten samý den večer 30. srpna 2015 policie skutečně nalezla tělo dívky. Na otázky od policie, která se ptala na střelnou ránu v hlavě, reagoval jednoznačně. Jednalo se, dle jeho slov, o sebevražedný rituál. A v momentě, kdy se měl zabít on, to nedokázal.

Policie u Lorena nalezla brokovnici s otisky krve z oběti. Stejné otisky našli i na jeho volantu v autě. Chlapec se svojí vraždou chlubil a všem říkal, že když ji nemohl mít on, tak nikdo. K nápravě nedošlo, dnes je mu 22 let a je obviněn z další vraždy.

VIDEO: Krvavý masakr v Plzni: Bezdomovec rozsekal druhého mačetou.

romanetta ( 21. srpna 2017 06:03 )

Ten kluk žádnou další vraždu nespáchal. Byl propuštěn na kauci. Jako mladistvému mu hrozil trest pouze do tří let. Letos v červenci byl souzen jako dospělý a odsouzen na 52 let.

bizon_pepa ( 21. srpna 2017 04:17 )

Hoši z Blesku zřejmě neumí používat ani Ctrl C a Ctrl V. Docela by se jim to hodilo při neschopnosti opsat jedno jméno.

pekaaaros ( 20. srpna 2017 21:46 )

když chodila s takovýmhle, musela mít taky dobře vymleto. Ostatně jako 99 % teenagerek současnosti. i u nás je to podobný. Proč takový litovat?

krasomila ( 20. srpna 2017 19:53 )

Takže článek je o staré vraždě a pak bum, na samém konci věta, že zas někoho zabil bez jakékoli další informace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání