Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hororové video: Dívka (18) na dovolené v Řecku nahlédla do mobilu a našla šokující vzkaz!

Chlapec dívku pouze varoval.
Chlapec dívku pouze varoval.  (Autor: youtube.com)
Autor: ibg - 
20. srpna 2017
21:15

Zavírejte dveře od hotelového pokoje. Vždy. Může se vám totiž stát to samé, co mladé Skotce Meg (18) na dovolené na řeckém ostrově Zakynthos. Při zpáteční cestě zpět na letiště si prohlížela mobil a narazila na zvláštní video s neznámým chlapcem!

Meg si užívala společně se svými kamarádkami na krásném ostrově Zakynthos. Ničeho se nebály, prostě si užívaly. Jenže opak je krutou pravdou. Mladé dívce se někdo vloupal do pokoje a do mobilu nahrál krátké video se vzkazem.

„Buď na své věci opatrnější. Když sem můžu vejít já, může i kdokoliv jiný,“ varuje dívku mladík v krátkém videu. Na konci si neodpustí mrknutí. Video díky sdílení na sociálních sítích vidělo přes deset tisíc lidí. „Video jsme objevily až v momentě, kdy jsme jely autobusem na letiště,“ uvedla Meg podle portálu mirror.co.uk. Chlapec na dívku celý týden pokřikoval, aby si zavírala dveře, že to může být nebezpečné.

Meg měla pokoj naproti kamarádkám, proto se nebály o své věci a chlapce nebraly vážně. Kluk asi z recese chtěl dokázat, že jeho slova nejsou jen báchorkou a potají se k ní vloupal a natočil tento vzkaz.

VIDEO: Kluk varuje Meg před tím, aby jeho slova nebrala na lehkou váhu!

Zobrazit celou diskusi