Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotný muž porodil chlapečka svému homosexuálnímu manželovi. Už nikdy více, říká

Autor: shp - 
10. srpna 2017
22:40

Rodina se rozrostla! Transsexuál Trystan Reece (34) z Portlandu ve státě Oregon porodil svému homosexuálnímu manželovi Biffu Chaplowovi zdravého chlapečka. Bolest při porodu však byla taková, že další děti svými rodidly na svět přivést nechce. Adopce však v úvahu přichází.

Chlapeček Leo je zcela zdravý a má se čile k světu. O žádném dalším porodu však Trystan nechce ani slyšet. „Bylo to bolestivější, než jsem si dokázal představit. Bylo to zlé,“ přiznal televizi ITV. Dodal také, že není prvním ani posledním transsexuálem, který porodil dítě.

Myslím si, že tu vždy byli transsexuálové, kteří měli děti. Jen o tom nemluvili v televizi. Obdrželi jsme spoustu pozitivních reakcí, i několik negativních,“ řekl upřímně. „Doufám, že lidé uvidí, že je to možné, když to uděláte zdravou cestou pod dohledem doktorů,“ dodal manžel Biff.

Trystan podstoupil změnu pohlaví již ve 14 letech. Hormon testosteron mu lékaři začali podávat ve 20 letech. Naštěstí si ponechal ženské reprodukční orgány, takže mohl otěhotnět a porodit miminko. Pár má spolu již dvě adoptované děti – chlapečka Rileyho a holčičku Hayley. Oba jsou z bratříčka nadšeni.

Podívejte se na příběh malé dívenky, která chce být chlapcem:

Video  Dcera jí řekla: Až budu větší, chci být klukem, mami!  - Profimedia
Video se připravuje ...

piitka ( 30. prosince 2017 13:50 )

.......jak by řekla má bývalá kolegyně,,to už je ten švajneraj,,

wildcat ( 11. srpna 2017 17:34 )

Svět se v perdel obrací!Přepište slabikáře. Máma nemá mísu, máma má penis!

mazliva.samicka ( 11. srpna 2017 09:00 )

No to je hnus.... Doba týhle svoloči přeje..... Jojo normální rodina....Táta, máma, děti už dávno není základem státu... A proto jde všechno do pr.dele...

vrahrychtar ( 11. srpna 2017 00:46 )

3x fuj!!!!!!!!

kardinal25 ( 10. srpna 2017 23:23 )

sodoma gomora. Oni ti uprchlici vlastne muzou byt vyznavaci a nositele tradicnich hodnot. Amerika je definitivne v pr.deli. Chudak dite, to si jeste uzije sikany... nakonec se ten chlapecek necha zbouchnout vod nejakyho podobnyho frajera a bude taky rodit.... kdo chce kam pomozme mu tam

Zobrazit celou diskusi