Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konec utrpení postižené Vlaďky (53) už je na dohled! Štědrý čtenář Blesku jí chce vozík koupit

Autor: Jan Doležal - 
21. června 2017
18:13

Skvělá zpráva a potvrzení o tom, že Blesk pomáhá! Vlaďka (53) z Milovic, postižená mozkovou obrnou, už nebude trpět bolestí při jízdě na starém invalidním vozíku. Dostane nový. Zaplatí ho soukromý dárce, který se o potížích ženy dočetl právě v Blesku.

Ledy se opravdu pohnuly bleskově. Zatímco firma, která odebírala plastová víčka, z jejichž prodeje se měl nový vozíček pořídit, přestala zničehonic komunikovat, příběh nemocné Vlaďky nenechal klidným muže z Moravy.

Dárce, který prozatím zůstává v anonymitě, se rozhodl, že nemocné ženě pomůže a speciální vozíček zaplatí. A ten má stát kolem 90 tisíc.

Vlaďka bude snad konečně šťastná. „Díky Blesku, který napsal o mém trápení, se mi splní sen. Jste moc hodní, že jste mi pomohli. Všem vám moc děkuju,“ řekla s pláčem Vlaďka, když se radostnou novinu dozvěděla.

Přesně za týden navštíví Vlaďka firmu, která se specializuje na výrobu zdravotnických pomůcek pro invalidy. „Paní změříme, zvážíme a podle přených výpočtů jí v Německu vyrobí vozíček přímo na míru,“ řekla Lenka Cisáriková ze společnosti Meyra. Nový vozík bude hotový nejpozději za měsíc.

Postižená Vlaďka (53) potřebuje nový vozíček

Video  Postižená Vlaďka (53) potřebuje nový vozíček  - Jan Doležal
Video se připravuje ...

DWEI ( 21. června 2017 21:02 )

Úžasné

Zobrazit celou diskusi