Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jsem těhotný muž, kterého oplodnil gay, říká šťastný transsexuál

Autor: shp - 
1. června 2017
11:42

Je šťastný jako nikdy předtím. Transsexuál Trystan Reese (34) z amerického Oregonu je konečně těhotný! Otcem bude jeho homosexuální manžel Biff Chaplow. Trystan je nadšený i kvůli tomu, že před rokem potratil. A moc ho to bolelo. Pár už spolu má dvě děti – dceru a syna, které adoptoval v roce 2015. Rodina se brzy ještě rozroste o další dítě.

Po potratu se Trystan, který je transsexuální muž s ženskými reprodukčními orgány, rozhodl, že počká rok, než se s Biffem opět pokusí otěhotnět. Kvůli těhotenství musel totiž vynechat braní testosteronu. Po šesti měsících od snažení se Trystanovi začalo dělat špatně. Když si pak udělal těhotenský test, vyšel pozitivně!

Od té doby se neustále kouká na svoje bříško, každý den se váží a pozoruje se před zrcadlem. Těhotenstvím je doslova posedlý. Když ale měl jít se svým manželem na ultrazvuk, bál se transfobie lékařů. Sám už zažil několik ošklivých případů, kdy se na něj lidé dívali skrze prsty. „Vždycky cítím, jak lidé hledají zbytky mého ženství,“ přiznal sám Trystan.

Naštěstí byly jeho obavy liché. „Nezaznamenal jsem ani trošku transfobie s nikým, s kým jsem se tu setkal,“ říká vousatý transsexuál. Těhotenská vyšetření ukázala, že nenarozené miminko je v pořádku. Oba tatínkové to nevydrželi a chtěli vědět, jakého pohlaví jejich malé bude. Narodit se jim má kluk!

Podívejte se na příběh transsexuálky Terezy:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Theo97 ( 2. června 2017 13:36 )

Moc jim to přeji. Nechápu co mají všichni proti lidem s jinou orientací a transsexuálům. Není to vědomá volba a ani to není v přírodě nic neobvyklého. V Antice to bylo normální a i indiáni znali 3. pohlaví.

joker1987 ( 2. června 2017 09:57 )

 Prosim Vas to rovnou utratte ne .. to snad ani nemuzete myslet vazne

prycsnima ( 1. června 2017 23:05 )

 Nebojte.Nevymřere,Oplodňovači už plují přes Středozemní moře a jsou heterosexuální.

aeraluna ( 1. června 2017 20:06 )

 Ajaj...a tenhle koktejl splašených genetických odchylek to nebožátko podědí - na takovou kombinaci aby začali odborníci hledat novou diagnozu.

nika70 ( 1. června 2017 15:04 )

Asi budu zvracet

Zobrazit celou diskusi