Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zpověď modelky, která byla v harému obchodníka se zbraněmi: Nebyla jsem prostitutka!

Autor: aba - 
30. května 2017
05:23

Jill Dodd byla mladá modelka, když na party během festivalu v Cannes potkala Adnana Khashoggiho, byznysmena a obchodníka se zbraněmi původem ze Saudské Arábie. Zamilovala se do něj a stalo se jednou z jeho "manželek na potěšení."

Jill na začátku 80. let rozjížděla svou kariéru. Časopisy jako Vogue nebo Marie Claire ji fotily na své stránky a budoucnost úspěšné modelky byla skoro na dosah. Tehdy byla Jill Dodd spolu se svým manažerem pozvaná na party v Cannes, kde se seznámila s obchodníkem Adnanem Khashoggihem, který ji vyzval k prvnímu tanci.

"Najednou můj taneční partner přestal tančit, popadl jednu židli a hodil ji do ohně. Hodila jsem tam také jednu. Smáli jsme se a kroužili kolem sebe jako dva magnety," popisuje modelka jejich seznámení.

Tehdy ještě nevěděla kdo muž je a když ji na to její manažer upozornil, nedbala na to. Jak sama říká, nikdy se moc nestarala o to, co dělal. Den poté ji Adnan pozval na svou luxusní jachtu, kde si mohla vybrat z luxusního oblečení. Po večeři si spolu dlouho povídali a Jill začala propadat jeho kouzlu. "Na té večeři jsem si uvědomila, že jsem nikdy nepotkala tak inteligentního, světového a zábavného muže, jako byl on," říká o obchodníkovi, který byl o 24 let starší než ona.

V příštích několika týdnech ji dál zval na své večeře a zahrnoval luxusními dárky. Jak ale Jill přiznává, těchto dýchánků se účastnily i jiné ženy. Poté ji vzal do Španělska spolu s další dívkou jménem Sabine. Později modelka zjistila, že to byla také jedna z jeho manželek na potěšení.

Ve Španělsku spolu strávili první společnou noc, kde také došlo k uzavření "dohody." "Řekl mi, že mě nemůže políbit, dokud mi nevysvětlí situaci. Chtěl, abych se stala jednou z jeho manželek k potěšení. Podle práva platného v Saúdské Arábii mohl mít tři oficiální manželky a jedenáct manželek na potěšení. Řekla jsem ano a stala jsem se součástí jeho harému. Střídala jsem se s jinými ženami, abych se mohla milovat s mužem, kterého jsem milovala," vypráví Jill ve svých pamětech.

Adnan byl velice štědrý a zahrnoval ji luxusními dárky a nějakou dobu byla žena šťastná a zamilovaná. Ke konci roku 1981 ale začala o celém svém vztahu pochybovat a cítila se v celém aranžmá kolem Adnana stále více a více nepohodlně. Podle svých slov také začala mít strach z toho, že by se mohla nakazit virem HIV a tak svůj vztah s ním ukončila.

Někdy se prý stydí za to, že byla jednou z manželek na potěšení, protože lidé si myslí, že byla prostitutka. "Nikdy jsem ale neztratila svojí svobodu, ambice nebo kreativitu, když jsem byla s ním a ničeho nelituji," tvrdí v životopise žena, která několik let po rozchodu s obchodníkem založila známou oděvní značku Roxy.

Na luxusní jachtu vyrobenou pro podnikatele Abramoviče se podívejte ve videu:

Video  Tuhle luxusní jachtu odmítl ruský boháč Roman Abramovič  - /Youtube/
Video se připravuje ...

santamonica ( 30. května 2017 16:42 )

Tedy, Zdenku (omlouvam se, pokud se tak nejmenujete), to jste nam to nandal. Opravdu si tohle myslite? Ja jsem Moravanka, v Cesku uz 40 let neziji, ale porad si myslim, ze nejsme, jako Cesi, az tak strasny. Je pravda, ze bych se nechtela vratit, jako vy, am rada more a teple podnebi, ale presto se mi zda, ze jste ponekud "harsh". Anebo jsem mela v zivote vetsi stesti a s takovymi Cech ktere jste popsal jsem se nesetkala. Tak se mejte.

zdenekk- ( 30. května 2017 10:31 )

Jo Češi..to vždy byl a je odjakživa lidský hnůj..Je to zparchantělá kombinace lůzy s lůzou někdy z roku dva a bohužel z toho omylem vznilkl nedopatřením tento lidsky odpad co si říká ČECH..netvrdím,že všichni jsou špatny,i já jsem čestny,spravedlivy a slušny,ale většina čechačků je mozkově postižená,zakomplexovaná řekl bych až chorobně zlá a zavistivá škodolibá lůza ,živící se jen zlodějnou,podvodama,intrikama,lží,pomluvama,falší a svou primitivní debilitou.Škoda že to Hitler nedotahl do konce...Ještě že tam v tom bordelu nežiju!!!! Mě dělá společnost moře a ranč.Než žit hodinu v Česku ,tak raděj v poušti cely život

Hidden-object ( 30. května 2017 09:30 )

Když pominu dementní ,uchylné a zlostné přispěvky zde od lůzy a primitivů,které nemají vahu ani pírka,tak je zcela jasné,že p.Kajinek sice darebak a zloděj byl (kdo ne v ČR že..),ale každy dojde dřive nebo později rozumu(možná),ale jedno je jisté že skutečně jen ten kdo nechce,nebo na to nemá IQ nevidí,že KAJINEK NIKDY NEVRAŽDIL ,mají v tom prsty cikansopolicajtské mafie a p.Kajinek byl pouze obět!!!!Máme skvělého prezidenta ,ktery to viděl a když nekonají zkorumpované uřady,jednal p.Zeman sám.Bůh mu dej sílu a zdraví .Stejně jako p.Babišovi a zbav nas Bože kretenů jako jsou Sobotka,Kalousek a jim podobny.Bohužel Česky narod je v mnoha směrech jen o zlodějích,korupčníkách,intrikanech,samolibích individuí a blbců,co si myslí že sežrali moudrost světa viz.zubate vejce Sralbotka a spousty priblblů zde a diky tomu jde ke dnu,stejně jako ubožaci Top 09,ČSSD,atd..Tedy pane Kajinku,přeju aby jste v tom bordelu dokázal svou nevinu a šmejdi pujdou pěkně sedět!!!Možná..A když ne sedět,tak alespom bezesné noci pro zmrrdy!!! KRETENI a idioti diskuteři a debilové,(až na pár vyjimek,co máte v hlavě mozek) a ne howna...Na vaše názory,které těžce cucáte z dementních hlav vam všichni z vysoka serrou a proto si tu pište co chcete. Štěkejte,zuřte,uražejte,vypisujte hovadiny..stejně NIC NEZMĚNITE CHA CHÁÁÁÁÁÁ ,Kajinek je jednička a pokud vubec zabil ten plzenskej cikánskej odpad,tak je jen škoda,že jich nesejmul co nejvíc!! A mimochodem pan Zeman a pan Babiš jsou jedničky a národ je miluje

hanka666 ( 30. května 2017 09:29 )

Jak má chlap platinovou kartu a obrovskou jachtu, tak se do něj hned každá zamiluje. Hned má v jejích očích menší břicho, žádnou pleš, srší vtipem a je zábavný.

teufel ( 30. května 2017 08:27 )

Já s jí vůbec nedivím že jí okouzlil, je prostě nádhernej.

Zobrazit celou diskusi