Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slováka znechutil vlastní národ: Takhle sepsul spoluobčany na dovolené

Autor: aba - 
16. května 2017
10:52

Každý si chceme užít klidnou dovolenou a nikdo nemá rád, když nás při ní něco negativního ruší. Pan Jozef ze Slovenska odjel na dovolenou a když se vrátil, sdílel rozhořčený status, ve kterém si stěžuje na vlastní krajany.

Na facebookové stránce s názvem Tabule hanby má možnost se každý anonymně vyjádřit o tom, co podle něho na tabuli hanby patří. Podle pana Jozefa jsou to Slováci, se kterými byl na dovolené u moře a jejich otřesné chování.

Jozef nepíše ve které zemi byl, jen že zažil dva turnusy Slováku o 150 lidech. Vadí mu chování svých krajanů jak na pláži, tak i v hotelovém resortu. Vypichuje například fakt, že lidé předbíhali ve frontách na jídlo, nebo si v jídelně brali vodu, která byla určená k ředění džusu k obědu pro všechny, jen pro sebe. Když je na to upozornil, bylo mu řečeno, že "si to zaplatili."

Ani na pláži s nimi nebyl nijak spokojen. Popisuje, jak šel ráno na pláž s tím, že bude spousta lehátek volných, ale nebylo. "Slovák si tam naháže ručníky a jde se procházet po resortu," komentuje rozhořčeně.

Podle Jozefa si Slováci neustále stěžují. "Všechno je drahé, studené, je tu teplo...Oni si vybrali dovolenou, to nevěděli, kam jedou?" Na konci dodá, že už se nediví, že jsou Slováci nazýváni primitivy. 

Jak si co nejefektivněji zabalit na dovolenou? Podívejte se ve videu:

Video  Naučte se balit do kufru efektivně!  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

djaba ( 17. května 2017 12:32 )

 I ty jeden , když nedáš ručník ,tak lehátko nemáš .A když se ti to nelíbí , jeď do Teplic ,tam budeš spokojenej .

pp10 ( 16. května 2017 11:21 )

no tak ono vseobecne ve svete uz nejakou dobu plati, ze ti, co jedou na dovolenou all inclusive, jsou vlastne ti , kteri nemaji na to, aby si zaplatili poradnou dovolenou

Zobrazit celou diskusi