Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anorektička (†15), která skočila pod vlak: Dopis na rozloučenou napsala pejskovi

Autor: shp - 
22. dubna 2017
06:10

Tři roky plné hrozných útrap bojovala proti anorexii. Skončila dokonce na psychiatrii. Bohužel ani odborníci jí nedokázali pomoci. Pět dní poté, co byla ze zařízení propuštěna, skočila Pippa Katy McManus (†15) pod vlak. Než se k zoufalému činu odhodlala, napsala dopis na rozloučenou pro svého milovaného pejska.

Dopisy na rozloučenou napsala také rodičům, nemocnici, ve které byla léčena, a jednomu konkrétnímu doktorovi. Některé úryvky z dopisů zazněly u soudu, který projednával smrt mladé dívenky.

„Nechci vyrůst a mít život v okamžiku, kdy ho nemám. Nedokážu dále bojovat s anorexií. Snažila jsem se hodně, ale ona vyhrála,“ stojí v jednom z dopisů. Dívenka bojovala s psychickou nemocí od svých 12 let.

„Stále by byla ohrožena rizikem poruchy stravování a nutkání ke cvičení,“ prohlásila lékařka Janet Walsh. Podle ní je u 40 % osob bojujících s anorexií šance, že se u nich tato diagnóza znovu objeví. Doktorka však nechtěla držet Pippu stále pod zámkem.

Na dívku měla hospitalizace depresivní vliv. Těsně před smrtí, kterou způsobil skok na kolejiště před projíždějící vlak, byla Pippa už úplně na dně. Na rodiče zakřičela: „Jdu se zabít.“ Vzápětí utekla z domova a tragédii již nešlo zabránit.

Podívejte se na děsivé případy anorektiček:

Video  Fotky anorektiček  - Youtube.com
Video se připravuje ...

danyka ( 22. dubna 2017 22:24 )

Chudák holka. V takovém krásném věku a jí se už nechce žít... tak spi sladce dívenko.

majojo ( 22. dubna 2017 17:28 )

Podle lékařky měla chudák holčina nutkání ke cvičení. To bych taky chtěla, zatímco nutkání ke zvracení, což by bylo u anorektičky logičtější, bych přála málokomu.

bullshit ( 22. dubna 2017 12:22 )

A do toho ještě ten Bureš s Ovarem...

fotrpjotr ( 22. dubna 2017 11:41 )

Ještě,že se nikomu nic nestalo.

oliiiii3 ( 22. dubna 2017 11:12 )

Pravda žádná ucta k nikomu, k ničemu, jen se řeší ta je hubená druhá zas je tlustá, nemají ani pořádně žádné zájmy nic je nebaví jen počítače , závidí jeden druhému, je to hnusná doba plná zášti.

Zobrazit celou diskusi