Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Klausi, vdala se ti exmilenka! Blesk vypátral exprezidentovu letušku

Autor: Vera Renovica - 
21. dubna 2017
05:00

Prezident má milenku. Je to zase letuška. To si špitali lidé před trafikami, když se před deseti lety dívali na titulní stranu deníku Blesk. Kde je konec blonďaté Petře Bednářové (37), která zamotala hlavu tehdejšímu prezidentovi Václavu Klausovi (75)? Podle všeho je z ní vdaná paní a žije normální život…

Klaus, který je od roku 1968 ženatý se současnou velvyslankyní na Slovensku Livií (73), měl pro blond letušky slabost vždy. Před Petrou ho »zaujala« třeba Klára Lohniská (37), o jejichž vztahu Blesk také informoval jako první. Ta je dle posledních informací vdaná v Anglii.

A co Bednářová? Ač svoji romanci se ženou, která pracovala u vládní letky, politik nepotvrdil, před deseti lety, kdy jim poprvé na stopu přišel Blesk, spolu měli být čtvrtým rokem.

Jakmile vše prasklo, Livia zakázala, aby na letech s Klausem Petra pracovala. „Na Klause prý tentokrát křičela, ať alespoň bere ohledy na jejich děti a vnoučata,“ popsali lidé z Pražského hradu dusnou atmosféru. O tom, že nevěra bolí, psala Livia i ve svých pamětech, aniž by ukázala prstem.

Roku 2012 si pak Bednářová s pouhým platem letušky koupila byt za takřka tři miliony korun v rezidenčním areálu u golfového hřiště v Berouně. Smlouva naznačovala, že za vše zaplatila hotově. Ačkoliv její rodiče Blesku tvrdili, že jí na nákup přispěli, hlasy z kuloárů říkaly, že nejvíce pomohl právě solventní amant Klaus.

Fotogalerie Nejzajímavější titulní strany Blesku za 25 let! 174 fotografií

Téhož roku pak byl pár naposledy přistižen – z tenisového areálu Štvanice, kde je Klaus dnes prezidentem tenisového klubu, odcházela Petra s pugétem. Vztah podle všeho záhy skončil.

„Už jsme ji tady neviděli léta a vůbec nevíme, co s ní je. Prý se provdala,“ reagoval na dotaz Blesku Klausův spolupracovník, který si nepřál být jmenován. Oficiální reakci Institut Václava Klause poskytnout nechtěl. Dle našich zjištění je z Petry Bednářové nyní Petra Maruniaková.

A byt na Berounsku už jí nepatří – teď v něm žije bohatý podnikatel. Naopak byt v Praze-Troji má nadále a k němu přibyl domek na Kolínsku. A exprezident? Pořád je ženatý s Livií, která je však v Bratislavě, což mu prý vyhovuje. O soukromí se odmítá bavit a sem tam hodí »očko« po pohledné mladší blondýnce…

25 let ODS: Kritický Václav Klaus…

Video  25 let ODS: Kritický Václav Klaus  - Blesk - Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

klara23_ ( 21. dubna 2017 14:46 )

už tehdy všichni s mozkem věděli, že předstíraná...médii na oko načapaná milenka je fake news pro hloupější část veřejnosti. Blesk by si mel zjistit a dopatrat skutecny informace,treba co delala kikina s Ochvatem.....proc porad kryje a haji buznu Forejta? neco vi? u neceho asistoval? neco dohazoval? Kikina je dost vychcana aby vse dobre maskovala (krome sve reci). Muj tip scenare takovy hradni party: Forejt s partickou kamosu doveze gay slapky, pak je zfeti aby si nemohli nic pamatovat, zpívat ....no a pak jako dobry sluzebnik pozve sveho pána k lozi, zathne zavesy, zavre dvere.......a kdyz je po vsem, svincik pekne uklidí.Co je blize pravde, milenka nebo spis podobny pripad?....konecne v identickem pribehu Forejt dojel??

dfghjk ( 21. dubna 2017 12:25 )

Původně jsem chtěl napsat Blesku, Blesku, ty jsi ale exvůl, ale to by nebylo přesné, správně je vůl !!!

choseeeee ( 21. dubna 2017 12:25 )

chudáčku ty jsi ukradl cukrátko z obchodu jak si poctivý bl blbe

choseeeee ( 21. dubna 2017 11:01 )

jsi ale pak... tobě mi měli ukopnout palici za to co jsi dokázal

choseeeee ( 21. dubna 2017 10:56 )

Houby jste vypatrali ubožáci z Blesku. Pokud by Vám nějaké ho.... nedalo echo tak nemáte o čem psát. Hold svi... jsu všude a prachy jsu prachy. Vy z Blesku jste kre...

Zobrazit celou diskusi