Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milionář z chatrče naruby: Boháč rozdal všechny peníze a žije v dodávce!

Autor: vk, haj - 
6. dubna 2017
10:17

O tom, že peníze nejsou všechno, se na vlastní kůži přesvědčil Syřan Mazzi Dumato (38). Dříve si plnými doušky užíval luxusu a bohatství, střídal jednu ženu za druhou, pořizoval si rychlá a velmi drahá auta. Jenže pak málem zemřel při autonehodě a rozhodl se změnit život od základů.

Dumato,který pochází z Damašku a vyrůstal v Brazílii a Dubaji, si své někdejší jmění vydělal především díky webdesignu, marketingu a obchodu s realitami. Kromě milionů měl i pohlednou tvář, a tak není divu, že mu to všechno stouplo do hlavy. Obklopoval se krásnými ženami a splnil si i svůj velký sen – pořídil si šedé Ferrari. Zaplatil za něj v přepočtu skoro 4 miliony korun.

„Koupil jsem si Ferrari a myslel jsem si, že jsem už dokázal všechno, co jsem chtěl,“ vyprávěl Daily Mailu sám byznysmen. Podle svých slov strávil další dva týdny bujarými oslavami. Zřejmě toho moc nenaspal, a tak není divu, že nakonec usnul přímo za volantem. I s autem skončil pod nákladním vozem!

Jeho luxusního miláčka náraz naprosto sešrotoval. Mazzi sice naštěstí vyvázl živý a zdravý, ale protože havárii způsobil, skončil ve vězení. Tam se mu ovšem otevřely oči. „Potřeboval jsem to, ta nehoda pro mě byla něco jako budíček, přehodnotil jsem po ní život,“ vysvětloval podnikatel.

Z přepychového sídla se poté přestěhoval do dodávky, začal cestovat a také se věnovat charitě. Dokonce změnil i svou vizáž – z kdysi uhlazeného mladíka je dnes vlasatý vousáč, který připomíná spíš bezdomovce než milionáře. Navíc na cestách potkal i pravou lásku a oženil se s blondýnkou Milenou. Teprve s ní prý našel smysl života a pochopil, že musí začít ve velkém pomáhat lidem.

Bohužel štěstí zamilovanému páru příliš dlouho nepřálo. Mileně totiž lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Musela podstoupit dvojitou mastektomii (odstranění prsních žláz) a transplantaci kostní dřeně. Její muž neváhal a do její léčby investoval velké peníze. Navíc v Brazílii nechal postavit centrum zaměřené na prevenci rakoviny.

„Když jsem opouštěl Dubaj, měl jsem majetek ve výši 76 milionů korun, ale 25 milionů jsem utratil za výstavbu centra, dalších víc než 50 milionů spolykala léčba mé ženy a jejího bratra,“ líčí Dumato. Jeho švagr měl pro změnu nádor v mozku. „Je jediným žijícím členem Mileniny rodiny, takže když potřeboval operaci, bylo jasné, že mu pomůžu,“ dodal Mazzi, kterému už je dnes jasné, že největší bohatství je být živ a zdráv.

Video  Milionář rozdal všechen majetek a žije v dodávce.  - Youtube
Video se připravuje ...

stwener@... ( 6. dubna 2017 11:21 )

Každý je režisérem svého života... PS: https://goo.gl/vmMhjs

Zobrazit celou diskusi