Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Maminku jim zabila dodávka. Teta se vzdala snů o vlastních dětech, aby je vychovala

Autor: lm - 
27. března 2017
19:48

Mladá žena se vzdala snů o vlastních dětech, aby se postarala o ty sestřiny. Britka Karina Menzies (†31) obětovala vlastní život, aby své dcery zachránila před jistou smrtí. Samantha (30) se ale osiřelých neteří ujala a vychovává je jako své vlastní.

Psal se rok 2012, když Samantha Jones plánovala s pomocí umělého oplodnění založit rodinu, pak ale přišla nečekaná tragédie. Její sestru Karinu (†31) smetla dodávka, když vedla své dvě dcerky ze školy domů. Žena ještě stihla dcery odhodit na stranu, sama se tak ale dostala přímo pod kola vozu. V nemocnici pak vážným zraněním podlehla.

Samantha neváhala ani minutu a osiřelých neteří se hned ujala. Sophie (15), Ellie (13) a Tianu (8) vychovává spolu s manželem jako své vlastní. Dokonce se kvůli nim vzdala snů o vlastní rodině, aby měly pocit, že jsou pro ni vždy na prvním místě. "Rozhodla jsem se investovat veškerou svou energii do výchovy Karininých holčiček," vysvětlila britskému deníku Daily Mail.

"Nechci odvádět jen poloviční práci, takže pokud to znamená, že nikdy nebudu mít svoje děti, tak to tak bude," dodala. "Už jsou to čtyři roky, co Karina umřela a pořád o ní mluvíme. O Vánocích vyrábíme malé dárečky a přáníčka, které jí pak nosíme na hrob. Holčičky už tolik nepláčou, jako dříve - místo toho si spolu sedáme, smějeme se a vzpomínáme na dobré časy," popsala Samantha.

"Neříkají mi mami, ale tetičko Sam. Karina bude vždy jejich maminka a já bych jí nechtěla tohle místo vzít. Jen se snažím zastat její funkci. Tomu muži, co jí vzal život, nikdy neodpustíme," uzavřela.

Karinu přejel tehdy 31letý paranoidní schizofrenik Matthew Tvrdon, který za volantem dodávky rozpoutal masakr. Během 30 minut zranil na 20 dětí a rodičů, do kterých úmyslně najel. Tvrdon předtím přestal brát prášky. Za zabití skončil v léčebně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alumno ( 28. března 2017 02:53 )

Nejsmutnější na tom je, že lidi, co takhle kritizují vzhled ostatních, bývají sami pěkně hnusní a navíc v depresi, protože je nikdo nechce a nikdo se o ně nezajímá. Putnam je typický případ zapšklého trouby, který si vylívá zlost za svůj nepovedený život na ostatních. Jinak mimochodem ten chlápek, co ji zavraždil (bylo to úmyslné, přejel ji dokonce 2x), Matthew Tvrdon, je po rodičích Čech. Kromě té maminky najel do dalších 17 lidí a udělal přesně to, co dělají islámští teroristé, použil vozidlo (v jeho případě dodávku) jako zbraň, jen to udělal už v roce 2012. Mimo to se ještě 7x pokusil vraždit. To jenom pro ty, kteří si myslí, že muslimové jsou všichni magoři a vrazi a "bílí" nemuslimové takové věci nedělají. Tvrdon je krásný příklad, že to není pravda.

altamira ( 27. března 2017 23:57 )

Je to od ní hezké, že se stará o neteře...Ale kde mají "holčičky" tatínka - nebo tatínky?

Simmie1994 ( 27. března 2017 20:35 )

Dobrý nadávat lidem, jen protože nevypadají podle tvých představ. Jen tak dál

Zobrazit celou diskusi