Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je to jenom závrať, řekli modelce lékaři. Pak zjistili, že má na mozku nádor

Autor: shp - 
21. března 2017
20:15

Když začala fitness modelka Courtney Gibb (28) pociťovat pět měsíců po narození syna závratě, nevolnosti a chtělo se jí stále zvracet, zašla za doktorem. Ten jí řekl, že trpí pouze závratěmi. Nezdálo se jí to. Jenom o měsíc později ženě z australského Geelongu ve státě Victoria diagnostikovali nádor na mozku.

Kolem loňských Vánoc jsem se začala cítit vážně špatně. Cítila jsem se jako po otravě jídla. Když jsem se vrátila domů do Victorie, zašla jsem za doktorem,“ řekla Courtney Daily Mailu. Lékař jí ale diagnostikoval mylně závrať.

Po třech dnech na lécích jsem se ani nedokázala podívat na svého syna Huntera. Byla jsem zralá jenom na postel,“ vzpomíná Courtney. Po rozhovoru s manželem se společně rozhodli, že by měla navštívit jiného doktora.

Ten jí udělal tomografii a zjistil, že má na mozku cystický nádor. „Zjistila jsem, že cysta způsobuje všechny moje problémy. Uvědomila jsem si, že potřebuji pomoc. Pomalu mi to bralo kontrolu nad životem,“ vysvětlila fitness modelka.

Modelka utratila již v přepočtu více než milion korun, aby podstoupila potřebné zákroky k odstranění nádoru. Celková procedura však bude stát více než dvojnásobek. Žena tak přišla o peníze naspořené na dům snů a další musí ještě sehnat.

Pokud na to máte žaludek, podívejte se na jeden z největších vyoperovaných nádorů na světě:

Video  Obří nádor  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

la_ragazza ( 21. března 2017 23:23 )

 To je moc hezké jak jste to rozepsala, ale jedná se o zdravotnictví v Austrálii, ne v USA

Zobrazit celou diskusi