Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spisovatelku zabila rakovina vaječníků. Muži hledala novou lásku na seznamce

Zemřela americká spisovatelka Amy Krouse Rosenthalová, která se snažila před svou smrtí najít manželovi novou lásku.
Zemřela americká spisovatelka Amy Krouse Rosenthalová, která se snažila před svou smrtí najít manželovi novou lásku.  (Autor: Profimédia)
Autor: ČTK, bk - 
14. března 2017
09:20

Zemřela americká spisovatelka Amy Krouse Rosenthalová, která dojala veřejnost snahou najít před svou očekávanou smrtí manželovi novou lásku. Zemřela v pondělí ve věku 51 let, informovala agentura AP. Rosenthalová trpěla rakovinou vaječníků a v době blížící se smrti sepsala pro svého chotě Jasona profil pro internetovou seznamku, kde ho popisuje všem potenciálním nápadnicím.

„Pokud hledáte zasněného a dobrého společníka, pak Jason je muž pro vás. Má také cit pro maličkosti: degustační lžičky, skleničky, miniaturní sousoší páru sedícího na lavičce, které mi představil jako upomínku na to, jak naše rodina začala,“ napsala mimo jiné umírající žena v textu nazvaném Možná byste si chtěla vzít mého manžela.

Amy Krouse Rosenthal  Amy Krouse Rosenthal | Facebook Amy Krouse Rosenthal

Autorka více než 30 knih a několika krátkých filmů věnovala svému manželovi profil jako poslední dárek ke svátku svatého Valentýna. Nechtěla prý, aby manžel, s nímž vychovala tři už dospělé potomky, po její smrti trpěl samotou a doufala, že si profil přečte ta pravá osoba. Zda se Jasonovi nějaká žena po zveřejnění textu ozvala, AP neuvedla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 14. března 2017 09:32 )

Jo, ta hormonální antikoncepce je svinstvo.

Zobrazit celou diskusi