Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dojemné foto: Rodiče drží za ruku mrtvou dcerku. Že jí nebije srdce, zjistili na Valentýna

Rodiče zveřejnili dojemnou fotku, na které se loučí s dcerkou, která se narodila mrtvá.
Rodiče zveřejnili dojemnou fotku, na které se loučí s dcerkou, která se narodila mrtvá.  (Autor: JustGiving)
Autor: shp - 
5. května 2017
23:27

Jedno jediné foto a vydá za tisíce emocí. Dvě dospělé ruce patřící rodičům drží za malou ručičku svou dcerku, která se narodila mrtvá. Že nežije, zjistili její maminka a tatínek v den lásky – na samotného Valentýna.

Irka Caoimhe Parker byla zničená, když zjistila na Valentýna, že srdce její nenarozené dcerky Cádhla Mae Elliman-Parker netluče. O tři dny později ji porodila po pouhých 28 týdnech těhotenství.  

Na srdceryvném snímku je zachyceno tolik smutku, ale i lásky. Rodiče drží dcerku za její titěrnou ručičku. Po porodu se zesnulým miminkem strávili ještě nějaký čas. A to díky podpoře jiné rodiny.

Ta jim totiž věnovala tzv. cold cot, což je miniaturní dětská postýlka s chlazením. Truchlícím rodičům umožňuje se zesnulým děťátkem strávit ještě nějaký čas, než budou schopni se s ním nadobro rozloučit.

Když zjistila, že jí netluče srdce, myslela si, že ji bude muset dát hned pryč a už nikdy ji neuvidí. Ale moje kamarádka ztratila své dítě a použila cold cot, takže jsem řekl Caoimhe, ať o něj požádá,“ řekl její bratranec Bronagh Christie.

I ostatní příbuzní tak mohli dát zesnulé Cádhle Mae sbohem. Rodina pak foto zveřejnila, protože chtěla dát světu najevo, že i se zesnulým miminkem se lze důstojně rozloučit.

Spravte si po smutném příběhu náladu dojemným videem novorozeného miminka, které nechce opustit svou maminku.

Video  DÍTĚ PO PORODU NECHCE OD SVÉ MATKY  - FACEBOOK.COM
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi