Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krutý manžel opustil svou ženu: Zjistil, že umírá na rakovinu prsu

Autor: shp - 
7. března 2017
10:33

Ve svatební den jí před oltářem slíbil, že s ní bude v dobrém i ve zlém, ale byla to jen prázdná slova. Krutý manžel z Thajska svou ženu Wiramon Inthaneth (36) opustil ihned poté, jakmile zjistil, že trpí nevyléčitelnou rakovinou prsu. Rozvedl se s ní a na krku jí nechal malou dcerku.

Wiramon se musela přestěhovat zpátky ke svému otci. Ten pracuje jako taxikář. Rodinu se snaží zabezpečit, ale jeho příjmy jsou nepravidelné a nejisté. Pořádnou léčbu pro svou dceru si nemůže dovolit. Stav Wiramon je nyní už tak špatný, že sama pracovat nemůže.

Jedinou pomoc, kterou trpící žena dostává, je od zbožného muže Monka Bhina. Ten ženě obstarává peníze i léky a dokonce založil sbírku na její pomoc. „V den, kdy jsem ji navštívil, plakala. Je pro ni těžké postarat se o dceru pouze z příjmů jejího otce,“ říká Bhin.

Moc dobře ví, že její stav je vážný a že umírá. „Je naživu jenom díky síle, kterou jí dodává rodina. Potřebuje peníze pro dceru i na léky. Sama ale neví, jak dlouho bude naživu,“ uzavírá Bhin. Exmanžela Thajky osud jeho dcery nezajímá. Myslí jenom ne sebe a není s ní v kontaktu.

..krakonos500 ( 7. března 2017 11:48 )

Prostě dorazily socdemácké metody. Paroubkův syn z prvního manželství odkopnul svou milenku v době, kdy mu rodila v porodnici dítě.

Zobrazit celou diskusi