Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Smrtící polibek na dobrou noc: Alergickou blondýnku zabil přítel jedinou pusou

Autor: shp - 
3. května 2017
06:15

Byla krásná, mladá a čerstvě zamilovaná. Její nová láska ji ale zabila. Blonďatá Kanaďanka Myriam Ducre-Lemay (†20) z Montrealu nestačila říct novému příteli o své extrémní alergii na arašídy. Nevědomky toho, že své partnerce může ublížit, si mladík udělal sendvič s burákovým máslem. Poté, co ho snědl, ji políbil na dobrou noc. Pusa Myriam zabila.

Maminka tragicky zesnulé dívky Micheline Ducre se rozhodla o smrti své dcery, která ji hluboce zasáhla v roce 2012, konečně poprvé promluvit pro list Journal De Quebec. Chce varovat ostatní před hrozbou silných alergií, které mohou připravit nemocné i o život.

Vše přitom začalo velkou láskou. „Bylo to poprvé, co jsem viděla svou dceru s tak rozzářenýma očima,“ vzpomíná Micheline. „Bohužel neměla dostatek času na to, aby řekla příteli o své alergii na arašídy,“ dodává smutně. Dceři se to stalo osudné.

Nový pár byl na večírku, po kterém odešel k příteli Myriam domů. Mladík si udělal sendvič s arašídovým máslem. Poté ulehl k blondýnce, pohladil ji a políbil na dobrou noc. Trvalo pár okamžiků a Myriam se udělalo pekelně zle. Začala být dýchavičná.

Zeptala se proto z posledních sil svého přítele, jestli náhodou nesnědl arašídy. Když ji odpověděl, že měl sendvič s arašídovým máslem, poprosila ho, ať ihned zavolá ambulanci. I když byli zdravotníci na místě po osmi minutách, bylo už pozdě.

Myriam u sebe neměla své injekční pero, aby si mohla včas vpíchnout adrenalin. Její srdce se zastavilo v ambulanci a zdravotníkům se ji už nepodařilo oživit. Z velké lásky tak nakonec byla obrovská tragédie. Zamilovaný mladík se z ní stále nedokáže vzpamatovat.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

koliaska ( 19. června 2022 17:08 )

To muselo být hrozné. Sama jsem bohužel viděla jak vypadá alergická reakce na arašídy a nic pěkného to nebylo. Naštěstí nebyla tak silná. Já osobně arašídy zbožňuji a ještě raději mám arašídové máslo, viz http­s://zi­vota­vyzi­va.cz­/ara­sido­ve-maslo/ Po tom bych se dokázala utlouct. Vůbec si nedokážu představit, že bych na ně měla být alergická. Je ale pravda, že lidí s takovou alergií je poměrně hodně.

renataren ( 3. května 2017 07:52 )

Má smrtící alergii a nenosí s sebou pero... Blbka...

Zobrazit celou diskusi