Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejsilnější příběh z Pošty pro tebe: Matka proklela dceru a teď se sešly...

Autor: höh, alek - 
29. srpna 2012
05:00

Nejsilnější příběh z pořadu Pošta pro tebe má pokračování. Matka, která před pěti lety proklela svou dceru před televizními kamerami, se dočkala. Mohla obejmout své vnučky.

Dcera s matkou, která ji proklela, u jednoho stolu. Zdálo se to nemožné – zvlášť poté, co ve studiu na Kavčích horách zazněla v roce 2007 ta nejhorší slova. „Udělala jsem tlustou čáru za životem souvisejícím s mou matkou,“ řekla tehdy Alena.

Nenechala odstranit zábranu a odešla, aniž by se s matkou setkala. To vše kvůli sporu o jednu stokorunu. Alenin muž měl hodit po tchyni psací stroj, její syn ho za to zbil. I roky po konfliktu tekly slzy a padala slova nenávisti. Matka nakonec vyřkla kletbu, kterou nešlo vzít zpět.

Zdálo se, že zde osud dobrému konci nepřeje. Přesto se Česká televize v pořadu Návraty letos znovu vypravila za protagonistkami toho nejsilnějšího příběhu. A jaké překvapení! Vypadá to, že všechno zlo má na svědomí dnes již bývalý manžel Aleny. Když ho opustila, našla opět cestu ke své rodině. Jak vše dopadlo, uvidíte ve středu večer na ČT.

Video  Neveselé shledání matky s dcerou  - Česká Televize
Video se připravuje ...

katkaaa ( 16. září 2012 22:05 )

To bylo určitě přehnaný, s tím prokletím, lidi prostě někdy něco vypustí a pak až si uvědomí, co způsobili, ale myslím, že jí to vytrestalo až dost.

jity ( 16. září 2012 18:01 )

Ano ona byla zjevně pod pantoflem,v tom měla tá bába pravdu, že je to zmetek. Jinak máš pravdu té Aleně to nyní sluší daleko více a i více o sebe dbá. To prokletí by ta baba měla alespoň odvolat, vždyť ty vnoučata za nic nemohou.

katkaaa ( 16. září 2012 16:14 )

Nevěřila bych, že tento příběh dopadne takhle, ale dopadl nejlépe jak mohl, paní Alena konečně zase začala žít a sluší jí to. A hlavně, že se odhodlala a od pana Horáčka odešla-stejně jako před dvaceti lety moje máma a já jsem ráda, že mu nejsem podobná, jak charakterem, tak vzhledem...

ki33 ( 29. srpna 2012 18:23 )

asi ano, asi spíš to bublalo a bublalo ... máte recht

odetka.odetka ( 29. srpna 2012 16:47 )

jo

Zobrazit celou diskusi