Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přiznání nymfomanky, která se vyspala s 1000 muži: Bývala jsem chlap!

Crystal Warren se cítila být ženou už v dospívání.
Crystal Warren se cítila být ženou už v dospívání.  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, oj, Kjos - 
3. února 2012
12:03

Tisíc mužů, se kterými se vyspala na sexu závislá Crystal Warren (42), musí být v šoku. „Bývala jsem chlap!“ prozradila lovkyně mladých zajíčků britskému deníku The Sun.

„Bojím se, že tahle zpráva naštve spoustu lidí, až si to přečtou, ale musela jsem říct pravdu,“ říká Crystal, která se narodila jako Christopher Snowden.

Pohlaví si nechala změnit v roce 2005. Od raného věku cítila, že je žena uvězněná v mužském těle. Tajně si zkoušela oblečení své matky. „Mnoho lidí si bude myslet, že jsem lhala těm, s kterými jsem spala. Já si to ale nemyslím. Jsem žena. Minulost je za mnou. Jsem jen obyčejná holka, která si chce užívat život po tolika letech ve špatném těle,“ hájí se.

„Chci se nechat nafotit a vypadat u toho sexy, aby lidi viděli, že jsem ženská se vším všudy a nemohli říct, že vypadám jako chlap,“ dodala.

V roce 2002 podstoupila hormonální a laserovou léčbu, aby se zbavila ochlupení a narostly jí prsa. Před sedmi lety proměnu v ženu dotáhla do konce. Nechala si změnit pohlaví.

„Spala jsem s mnoha muži i před operací, ale po změně pohlaví můj sexuální apetit zešílel. Měla jsem sex i se sedmi muži za den. Ani dnes nevydržím bez sexu 24 hodin v kuse,“ přiznává. Tři měsíce po operaci byla na swingers party, kde se za pár hodin stihla deset mužů.

Že Crystal není gay ale žena uvězněná v mužském těle, si uvědomovali i rodiče. A ve změně pohlaví ji podporovali. „Jsem vděčné své nejlepší kamarádce Megan, ale i rodičům, že mi tím vším pomohli projít. Bez nich bych to nezvládla,“ uzavřela Crystal.

analog ( 6. května 2012 19:04 )

Ale to je prakticke,preoperovenej nadrzenej chlap neotehotni,takze zadne alimenty.

xcarodejka ( 3. února 2012 16:48 )

kockopsice jsi pitomá. Samozřejmě ji dali pod kůži vycpávky.

kockopsice ( 3. února 2012 16:36 )

sakra, chlap a jaký má prsa...já jsem ženská už od narození a takový prsa nemám...nespravedlnost toto

kockopsice ( 3. února 2012 16:35 )

tak ještě že nejsou studený, to by byly upírky to byste ji milej zlatej viděl naposled...no sranda musí bejt, teď k věci...myslím, že si ty pohlaví nemají co vyčítat, z chlapů se během poslední doby taky vyklubávají čím dál větší zm.di...

miglandc ( 3. února 2012 15:24 )

V dnešní době si nemůže být jistý žádný chlap zku...á doba! Jaqště ktomu čím dál více teplechj žen

Zobrazit celou diskusi