Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Muž s půlkou hlavy u holiče: Dohola, prosím!

Oholit Carlose Sosu, kterému chybí půlka lebky, asi není žádná sranda...
Oholit Carlose Sosu, kterému chybí půlka lebky, asi není žádná sranda...  (Autor: Reprofoto Blick.ch)
Autor: mivr, Kšim - 
8. prosince 2010
17:40

Nad vzhledem Američana Carlose Sosy zůstává mnohým rozum stát. Pětadvacetiletý muž, který byl nedávno zatčen policií v Miami za sex s prostitutkou, žije s půlkou hlavy. Před jedenácti lety totiž utrpěl vážná zranění při autonehodě. Švýcarský server Blick.ch odtajnil, jak se s poloviční lebkou potýká mladíkův holič.

Před nedávnem celý svět oblétly fotografie vysmátého muže, kterému chybí půlka lebky. Mladíka policie v Miami přistihla při sexu s prostitutkou a odvedla ho na stanici. Muž měl na hlavě během odvádění kšiltovku, takže si strážníci ničeho zvláštního nevšimli.

Jaký šok ale asi zažili, když si kvůli focení musel mladík čepici sundat. Zjistili, že muži chybí půlka hlavy! Carlos Sosa si ale, jak je vidět, ze svého poněkud netradičního vzhledu nic nedělá, protože se směle usmíval do objektivu. Policisté pak dlouho přemýšleli, jak popsat jeho vzhled do protokolu. Nakonec se rozhodli pro "chybí půlka hlavy".

Muž podle svých slov žije normální život, ač jeho mozek místy pokrývá jen kůže, takže si musí dávat velký pozor, aby se nepraštil do hlavy. I jeho holič tedy musí být velmi opatrný, když ho stříhá. Zvláště ve vyhloubeninách lebky...

Invalida s úsměvem na tváři

A jak se to Carlosovi stalo? Když mu bylo čtrnáct let, s kamarádem ukradli auto jeho sestřenice a měli autonehodu. „Jeli jsme, já jsem řídil, ale najednou jsem narazil do patníku, prolétl předním sklem a přistál na hlavě,“ vypráví Carlos, který si očividně s tím, jak teď vypadá, nic nedělá.

Rok a půl ležel v kómatu v nemocnici. Má obrovské štěstí, že nehodu nejen přežil, ale i že nemá žádné zdravotní následky. Lékaři jen kroutí hlavou a říkají, že je to zázrak přírody. Přestože je muž zdravý, stát ho uznal jako invalidu a posílá mu finanční podpory.

zaparenevejce ( 6. ledna 2011 06:37 )

sem s ted vyblil

Shelby16 ( 8. prosince 2010 23:51 )

četla jsem to v jedné odborné studii, dalších 97% je ladem, ale dřímá v něm skrytá genialita každého člověka. Jen málokdo tu skrytou genialitu umí odemknout. Komu se to ale podaří, stane se slavným a vydělá milióny a miliardy, jak např. Bill Gates (zakladatel Microsoftu) nebo Joanne Rowlingová (autorka Harryho Pottera), oba původně obyčejní chudí lidé jako já, dnes slavní miliardáři

delavar ( 8. prosince 2010 22:08 )

Těším!!!

bara ( 8. prosince 2010 21:50 )

opr.: Einstein

bara ( 8. prosince 2010 21:49 )

nevadí, delavare... záleží na tom, jak ho máš zvrásněný, víš že Einstain měl malý mozek... i když - bavíme se stále o mozku? já ti písnu ) jsem měla moc práce, tak jsem přátele dost zanedbávala, napravím to

Zobrazit celou diskusi