Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nehoda milenců: Na pohřbu Réky oplakávali i Tibora

Rodiče a sestra Réky se téměř nemohli žalem udržet na nohách
Rodiče a sestra Réky se téměř nemohli žalem udržet na nohách  (Autor: anc)
Autor: Čas.sk, šim - 
29. října 2010
10:34

Hřbitovem v Dunajské Stredě se ve čtvrtek rozléhal nářek. Pochovávali tu vysokoškolačku Réku Miklósovou (†19), která zahynula společně se svou láskou Tiborem (†19) při autonehodě.

Rodiče a sestra Réky sotva stáli na nohou. Smutek a bolest za ztrátou milované dcery a sestry byla obrovská. Rozloučit se přišli také Réčiny spolužáci z nitranské univerzity.

„Byla to moje velmi dobrá kamarádka. Chodily jsme spolu do školy a plánovaly si společné dámské jízdy. A teď tu není,“ řekla slovenskému serveru Čas.sk jedna z jejich spolužaček a jedním dechem dodala: „A Tibora, toho milovala z celého srdce…“

Devatenáctiletá dívka byla pochována v bílé rakvi. Ležela v ní na růžových květech. Poslednímu rozloučení přihlíželo více než 500 lidí.

Réka s Tiborem jeli v osudný den do akvaparku v Györi. Auto, které řídila Réka, nedaleko Gabčíkova vyletělo z vozovky a narazilo do stromu. Zamilovaná dvojice náraz nepřežila.

Tibor bude pochován v pátek.

samorost ( 31. října 2010 16:58 )

Ach ta konzumní společnost !!!! Tady ale nejde vůbec o peníze ( roční poplatek za hrob určitě není žádná velká darda) ale jak pravil indián, rodiče toho kluka , co ho ta holka zabila, asi nechtěli aby jejich syn ležel se svou vražedkyní v jednom hrobě

dobrotka ( 31. října 2010 06:19 )

No, skoro jo. To neni tak tezke. Ctu jenom to, co me zajima. pokud me neco nezajima, tak to nectu. Uz z titulku je preci jasne, ze clanek se nebude venovat tematu dojivosti krav.

dobrotka ( 31. října 2010 06:03 )

A proc by za udrzbu hrobu mela platit jenom jedna rodina? Ta druha by tam preci chodila taky. Kazda by se podilela na udrzbe, ne?

vinnetouvi ( 31. října 2010 02:10 )

Protože kvůli té krááá.vě přišli rodiče o syna. Určitě teď budou mít moc hezké vztahy s celou její rodinou

amata ( 30. října 2010 21:22 )

no až se to stane ve vašem okolí, tak vás bude taky všechno co se o tom napíše zajímat i dráždit, ať se něco objeví v bulváru nebo ne... a to si pište, že bulvár mi na podobných "akcích" vadí... ale na to už si zvykáme. Udivují mě ale reakce....váhala jsem, zda se do diskuse vůbec přidat, nejsem zastáncem těchto komentářů - koukám jak se tady lidi neváhají unášet negativními emocemi. přidala jsem sa vlastně za ty rodiče a příbuzné, těch mi je fakt líto. jasně že mám informace pravdivější, o to víc mě mrzí, že se tady lidi napádají a hádaj kvůli nepodstatným a neověřeným blábolům (což si doufám uvědomují - když je to bulvár).

Zobrazit celou diskusi